2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبحا نمیذاره بخوابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچروبده چند روزاونجاباشه شب نخابید میفهمه دیگه

میدونم نمیشه داد.

این همه مادرابچه دارن به کاراشونم میرسن

بگو منم ازعهده کارام برمیام نمیخام کسی توزحمت بیفته چه خبره هر روز عه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ساعت چند میاد مادرشوهرت؟

به نظرم اومد بگیر بخواب شب همه کارهاتو انجام بده که بدونه کاری نداری که زودتر پاشی انجام بدی

ساعت 12 هم پاشو نهار بزار

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
شوهرم نمیخوره  عادتش داده غذای تازه باید باشه

مادرشو میگی عادتش داده خب اون مادرشه

تو که مادرش نیستی 

البته صد در صد غذای تازه بهتر از مونده اس ولی با همسرت صحبت کن درک کنه که بیشتر از اینکه ایشون به غذای تازه نیاز داره شما نیاز به خواب و استراحت داری به هر حال بچه دو ماهه خوابو از آدم میگیره وقتی خوابه بهتره که مادر هم بخوابه 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ساعت چند میاد مادرشوهرت؟ به نظرم اومد بگیر بخواب شب همه کارهاتو انجام بده که بدونه کاری نداری که زو ...

ببخشید ۱۲دیر هست برای نهار  حداقل ۱۰یلند شه

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
ببخشید ۱۲دیر هست برای نهار  حداقل ۱۰یلند شه

نه 10 نه 12 

همون 11 خوبه 😉😂

تا یازده حداقل استراحت کنه

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

شوهرت که غذای مونده نمیخوره بگو مادرش زحمتشو بکشه تو خونه خودش ناهارو یکم اضافه درست کنه برید اونجا بخورید سه رو اونجا سه روز خونه مادرت تامام

توهم بخواب تا لنگ ظهر😂

موند بچه .بچرم بده ببره نگه داره

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه 10 نه 12  همون 11 خوبه 😉😂 تا یازده حداقل استراحت کنه

والا من خودم رو اشبزی حساسم 

صبح خورشتمو تو قابلمه میذارم تا نهار که جا بیفته ۱۰:۳۰دقیقه یزنجمو دم میزنه

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

استارتر اینطور که میگی شوهرت ب غذای تازه خوردن حساسه پس میشه یک کاری کرد به نظر من شما اولا هر شب حتما تصمیم بگیر که فردا نهار میخوای چی درست کنی.

مثلا میخوای قرمه سبزی درست کنی همون شب خورشت رو بار بزار و بعد از اینکه به جوش اومد درب قابلمه رو بذار و بزار روی شعله کوچیک اجاق گازت با حرارت کم تا صبح حسابی جا میفته.پلوتم میتونی همون شب آبکش کنی بعد بریز توی یک قابلمه بزار یخچال . فردا فقط کافیه کف یک قابلمه رو چرب کنی و ته دیگ بزاری و برنجهای آبکش شده رو بریزی توی قابلمه و اندازه ته لیوان آبجوش بریزی تا دم بکشه و روغن بزنی و تمام. 

خلاصه منظورم این هست که بیشتر مراحل پخت هر غذایی که میخوای فردا نهار درست کنی رو انجام بدی . 

مثلا استامبولی حتما مواد سس رو شب قبل حاضر کن بزار یخچال فردا فقط میریزی لابلای برنجت و تمام.

امیدوارم کمکت کرده باشم عزیز. 

نگهداری از بچه کوچیک سخته ولی زود این دوران میگذره.😍🌷🌷