2777
2789
عنوان

پس گرفتن طلا از شوهر

426 بازدید | 25 پست

ازینکه شوهرم هیچی نداشت و اومد خاستگاریم بگذریم ،،تو زندگی مزخرفم سه بار خیانت دیدم البته بار سوم ابروشو بردم و پیاماشو به همه نشون دادم رفتم خونه بابام اما بابام روی حوش نشون نداد و اون اومد دنبالم حالا اینا طولانیه و یه تاپیک اموزنده براتون میزنم 

داستان اصلی اینه که منم دو سه سال رفتم سر کار و شوهرمم همش کار و اضافه کاری تونستیم خونه بخریم من از مجردی طلاهای زیادی داشتم همه رو دادم خودشونم خریده بودن اونا رو دادم وبابام یه وام گرفت و یه خونه خریدیم 

اون موقع شوهرم گفت شش ماه دیگه به نامت میزنم نصف خونه رو الان دو سال گذشته ....نمیزنه میگه بزنم به اسمت میزاری میری (اخه جاریم این کارو کرده بود)

حالا از دیشب گیر دادم حد اقل باید طلاهای دوران مجردیمو برابرش پول پس بدی 

میگه ندارم ک ندارم 

میگم ماشینتو بفروش میگه نمیتونم 

بچه ها نگید مهر اجرا بزار چون باید برا این کار برم شهرستان خودم و بابام اینا بو میبرن 

مامان بابام حال زیاد خوشی ندارن 

بنظرتون با چه روشی ازش بگیرم 

میخام یه تیکه زمین بخرم بزارم واسه ایندم 

من هیچی ندارم صفر صفرم 

وقتی گفت ۶ ماه دیگه بنامت میزنم باید شک میکردی..الان بعد دو سال آخه میخوای چکار کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز نیست ماشین رو بفروشه، بزنه به نامت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

عزیزم ببخشید خیییلیییی خریت کردی آخه عزیزمن تو خیانت دیدی بعد طلاهارو فروختی اونم رفته خونه خریده زنده بنام خودشششش،باید از همون اول سه دونگشو ب نام خودت میزدی تو محضر

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
این راهو رفتم شوهر من یبار زن طلاق داده  من دختر خونه بودم خر شدم زنش شدم  گول حرفاشو خو ...

پس کم کم ازش پول بگیر و پس انداز یواشکی و طلا بخر

اینطور ک معلومه دلش نمیخواد تو هیچی داشته باشی 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
عزیزم ببخشید خیییلیییی خریت کرد آخه عزیزمن تو خیانت دیدی بعد طلاهارو فروختی اونم رفته خونه خریده زند ...

بعد خرید خونه خیانت کرد 

وقتی من صفر صفر شدم 

و یه بچه گذاشته بود تو دامنم‌

ادم بود بابا 

زندگی خوبی داشتم 

محبت نیکرد کم نمیذاشت 

یه دفعه هار شد 

اگ خیانت دیده بودم باردار نمیشدم