2777
2789
عنوان

پس گرفتن طلا از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 25 پست
بعد خرید خونه خیانت کرد  وقتی من صفر صفر شدم  و یه بچه گذاشته بود تو دامنم‌ ادم بود باب ...

احساس میکنم این مردایی ک اینطوری عین آفتاب پرست رنگ عوض میکنن همون اولم آدم نبودن داشتن فیلم بازی میکردن تا سواستفاده هاشونو میکنن دیگه خودواقعی شونو نشون میدن ،ولی بنظرم ی مدت کوتا بیا یا ی فکر اساسی بکن چون گفتی مدارک خونه و ماشینم بردع خونه ننش ،حتما فکرکرده درخواست مهریع و جیزی میدی و از اونا کپی میکنی برا دادگاه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارانه رو هم بگیری دستت شاید بشه کاری کرد وگرنه چیز زیادی ازش نمیمونه

یارانه دستمه اصن حرفشم‌نمیزنه 

هر چی بخام‌میخره برا خونه

درامد زیادی نداره 

معمولیه 

ولی راضی به مستقل شدن یا سر کار رفتنم نیست 

ببین ی طلافروشی تو شهر ما هست ی طرح داره ب اسم قلک طلا از این آبی گرم نمیشه تو میتونی هرماه یا هردفه خواستی پول بزنی براشون بعد برات طلا حساب میکنن تو قلک بعدا ک گرم قابل توجهی شد میتونی چیزی ازشون بخری

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
احساس میکنم این مردایی ک اینطوری عین آفتاب پرست رنگ عوض میکنن همون اولم آدم نبودن داشتن فیلم بازی می ...

دقیقا 

البته سر خیانت سومش داداشم که تا حالا کسی صدای بلندشو نشنیده بود تا سر حد مرگ کتکش زد یعنی نفس براش نمونده بود داشت میکشتش 

گفت از مال و اموالت که خونه ننته چیزی کم بشه دفعه بعد زندت نمیزارم 

ب نام نزن ما گدا نیستیم ولی بفهمم ب نام یکی دیگه زدی تو ماشبنت اتیشت میزنم 

رفت استعلام گرفت جفتش ب نام خودش بود 

جرات نداره ب نام کسی بزنه 

ولی از سادگی و حماقت خودم بدم میاد 

یارانه دستمه اصن حرفشم‌نمیزنه  هر چی بخام‌میخره برا خونه درامد زیادی نداره  معمولیه&nbs ...

پس وام خونگی با اقوام شرکت کن با پولش طلا بخر

برا خونه هم فعلا پاپیچش نشو تا یکم اعتماد سازی کنی بعد بگو

برای مناسبت ها ازش طلا بخوا کم کم طلایی ک دادی رو پس بگیر 

اینطور نگو ک فلان طلایی رو ک دادم بهم بده 

ماشینشو هم ک عمرا برات نمیفروشه

فقط کم کم یا با وام ازش بخواه برات بخره

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859