2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر هویج😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واینی چی باید ب فکر احوال توم باشه دیگ تو هم غذااینا درس میکنی وقت داری اون همه هویجو تمیز کنی ابشو ...

اونا وقتی میری خونشون.میگن خودت هر چی میخای برو بخور.فرض کن سر یخچالشون هم بری چپ نگاه میکنن.من که هر دفعه برم چند ساعت خونشون میمونم میام.

درست میشه دایی  

ی تاپیک پیدا شد  واسه درد دل

والاخوار شوهرای من با مادرشوهرم امروز ساعت یازده پا شدن اومدن خونم

منم در حین جاروبرقی کشیدن بودم

اینقد اعصابم خورد شد 

قششنگ اومدن بالا نشستن

مادر شوهرم نگفت عروس تو جاروتو بزن ما بعد بشینیم

اومد نشست رو آشغالا😕

لایک نکن تو رو سر جدت قسم🙂
هویجا رو جمع کن بزار یخچال به روی خودت نیار  اگه خواست خودش بگیره

نه دیگه جمع کرد ریخت تو‌مشما..اخه هیچی هم نگم میره تره بارو بار میکنه میاره.والا سر بارداری استراحت مطلق بودم دوستش اومد یه هفته موند..از بس سرو صدا کردن صابخونه تو‌زمستون جوابمون کرد

درست میشه دایی  
تقصیر خودمه..هر سری اینقدر پذیرایی میکنم.دولا و راست میشم.عادت شده

منم خیلی احترام میذارم ب خانوادش کلی چیز براشون فراهم‌ میکنم و چون از شهر دیگه میان حدود ده روز صبونه ناهار شام، ولی از اونطرفم میرم اونا هم هم احترام میذارن اما نه به اندازه چیزایی ک من فراهم می کنم که خب اانتظاری نیس چون سنشوم بالاس,

حالا اینو یگم ک شوهرم  سال اول اصلا کمکم نمیکردم اصلا اصلا حتی سفره هم جمع نمیکرد، کم کم روش کار کردم، کار دادم دستش تا عادت کنه مثلا ی پیاز خورد کنه ی چیزی تا الان ک دیگه کمک میکنه

ی تاپیک پیدا شد  واسه درد دل والاخوار شوهرای من با مادرشوهرم امروز ساعت یازده پا شدن اومدن خون ...

از بس از خود راضی ان.من سر زایمان اینقدر اذیت شدم با بخیه پذیرایی میکردم🤕

درست میشه دایی  
اونا وقتی میری خونشون.میگن خودت هر چی میخای برو بخور.فرض کن سر یخچالشون هم بری چپ نگاه میکنن.من که ه ...

کارخوبی میکنی،، پس توم اومدن خونتون زیاد تشریفات بازی درنیارین همون غذایی ک واس خودتون میزارین بزارین هروق خودتون خواستین میوه بخورین چایی بخورین بیار

منم خیلی احترام میذارم ب خانوادش کلی چیز براشون فراهم‌ میکنم و چون از شهر دیگه میان حدود ده روز صبون ...

نه این میشینه فقط حرف میزنه

درست میشه دایی