2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر هویج😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 58 پست
به درک  ‌برگردن از همون راهی که داشتن میومدن  دست به هویجا هم نزن

جمع کرد بردشون..نیمدونم دیگه کجا رفت..به من چه.من فقط گفتم وقت نمی کنم..کلی میوه و مرغ و خوراکی برا شستشو بود..حالا رییس جمهور که نیست😁

درست میشه دایی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هویچارو بزار کنار خواهرش اومد بده بگیره شماهم غذارو و سرو کن 

عزیزم کثیف کاری زیاد در میارن.بعد فرض کن تو 40متر خونه..اشپزخونه کوچیک جا ندارم اصلا

درست میشه دایی  
جمع کرد بردشون..نیمدونم دیگه کجا رفت..به من چه.من فقط گفتم وقت نمی کنم..کلی میوه و مرغ و خوراکی برا ...

خوب کردی .

خودتم یاد بگیر چه مهمون هست چه نیست کمتر به خودت فشار بیاری . کم کم شوهرتو تو کارا شرکت بده . از کم شروع کن که عادت کنه

امروزم میشد هویجا رو بزاری یه گوشه به کارای دیگه برسی بعد که می‌گفت آب هویج یه کلمه می‌گفت وقت نشد داشتم چیزای دیگه رو میشستم و ناهار میذاشتم 

خیلی دوست داشت خانواده اش آب هویج بخورن میرفت آب هویج آماده می خرید یه دو کیلو هم بستنی می خرید باها ...

دقیقا..میدونی‌ اینا زنو میخان برا کار و اینا..مادر خودشون هم تو‌سن 37فوت شده از بس کار کرده.

درست میشه دایی  

، وقتی از شهرستان میان مطمئنا همین امروز که برنمیگردن شهرشون، میذاشتی حالا فردا یا پس فردا سر فرصت با مادرشوهرت یا خواهرشوهرت پاک میکردین و آب میگرفتی، 

از بس از خود راضی ان.من سر زایمان اینقدر اذیت شدم با بخیه پذیرایی میکردم🤕

حالامن برعکس خانواده خودم شهردیگه هستند شوهرم خداییش خیلی تحویلشون میگیره اسفندماه زایمان میکنم خواهرم به همه گفته حق ندارید عیدبریدخونه فلانی یعنی من چون تازه زایمان کرده اذیت میشه فقط مامان واسه زایمان میره تمام 

من جدیدا یاد گرفتم مهمون اینجوری بیاد تخم مرغ نیمرو میکنم میزارم جلوش . دو سه بار این کارو کردم تازگ ...

اوو این میره غذا از بیرون میگیره.تو‌ماه هشت بارداری من ناهار براشون درست کرده یودم.بعد شب دیگه نتونستم یه دعوا راه انداخت.منم کم نمیارم ها،ولی میخاد پرو بازی دربیاره حرصم میگیره.بعد که میرن تلافی میکنم..ولی جلوی مهمون نه..الانم نیمدن هنوز

درست میشه دایی  
دقیقا..میدونی‌ اینا زنو میخان برا کار و اینا..مادر خودشون هم تو‌سن 37فوت شده از بس کار کرده.

واقعا ؟چقدر بی رحمن خوب این طوری زودی دیسک کمر و هزار مریضی میگیری خدایی نکرده ...بدن خانما تحمل کار سنگینو نداره 

عزیزم کثیف کاری زیاد در میارن.بعد فرض کن تو 40متر خونه..اشپزخونه کوچیک جا ندارم اصلا

پس قائم کن تو انباری جایی رفتن مربا و آب هویچ و خورد کن یکیشم بزار فریز 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
واقعا ؟چقدر بی رحمن خوب این طوری زودی دیسک کمر و هزار مریضی میگیری خدایی نکرده ...بدن خانما تحمل کار ...

من این کارارو نمیکنم.اوایل میگفتم مهمونن.الان دیگه هر کس به فکر خودشه..میگم بهش انجام نمیدم حرصی میشه

درست میشه دایی  

دوست من نمی‌دونم چرا حس میکنم با پرخاش و تندی و عصبانیت به شوهرت گفتی😑😐وگرنه کدوم شوهریه که همینجوری بدون هیچ دلیلی با شنیدن  یه حرف منطقی و ملایم که مثلاً عزیزم نمیتونم آب بگیرم

ور داره هویج پرت کنه تو راه پله؟

مشکل اینه ما خانوما موقع دعوا نماییم بگیم خودمون چی جور با شوهر حرف زدیم  که اونم یه عکس العمل خشن نشون داده...و می‌آییم اینجا فقط میگیم شوهره چیکار کرد...اونوقت افراد متفاوت با طرز فکرهای متفاوت راهکارهایی میدن که تو نااخودآگاه ما تاثیر می‌زاره تو روابطمون با همسرمون تاثیر داره...

دیگه اینکه درک میکنم موقع مهمون سرزده؛ما خانوما خیلی عصبی میشیم و به همه چی گیر می‌دیم ...خیلی سخته خودمون کنترل کنیم ولی اگه بتونیم این دلخوریا درست نمیشه..مطمعنا اگه از  همسرتون  مهربانانه میخواستی خودش انجام بده یا واقعا وقت نمیکنی ایشون این حرکت رو انجام نمی‌داد 

https://eitaa.com/joinchat/4227662132C6282d6b623