2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر هویج😁

3901 بازدید | 58 پست

سلام.امروز قراره پدرشوهرم و خواهرش  اینا بیان از شهرستان.بعد ساعت 11به من گفت سریع ناهار بپز که میان ،گفتم چشم.بعد رفت میوه و چیزای دیگه خرید.بعد همه رو شستم سریع اماده کردم.بعد دوباره اومد با 15کیلو هویج.گفت اینارم هم اب بگیر اماده کن،گفتم لطفا اینارو پس بده..وقت ندارم خودمم مریض بودم.گفت نرو رو اعصاب من و‌همه پاکت هویج رو پرت کرد تو راه پله‌.

سری قبل هم همین طور شد.من سزارین کرده بودم افتاده بودم،هر روز اب طالبی و شیر موز میگرفت براشون..انگار باباش زاییده🤕😐اون سری چیزی نگفتم، حالا دوباره 😐

به نظرتون کارم اشتباه بوده گفتم پس بده..

بعد خودمون چهارساله نرفتیم خونشون.وقتی هم‌میریم همه چی با خودمون میبریم.چون اصلا پذیرایی تو‌رسمشون نیست واسه عروس.

درست میشه دایی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چرا همسرت عین بچها رفتار کرد😂😂بیخیال بابا 

آدم احترام میزاره که احترام ببینه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

چه سخت میگیرن یه دور همیه دیگه ادما میان کنار هم باشن یه چیزیم میخورن کنارش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بگو خودت بیا آب هویج بگیر من دستم بنده.

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

واینی چی باید ب فکر احوال توم باشه دیگ تو هم غذااینا درس میکنی وقت داری اون همه هویجو تمیز کنی ابشو بگیری؟! بعدشم فرقی نمیکنه چ عروس چ کس دیگ ای ادم مهمون میره جایی باید درس حسابی پذیرایی شه شاید اونا خودشون پذیرایی نمیکنن تزت

کارت درست بوده . تازه من اگه از شب قبل نگن واقعا نمیرسم به کارهام . با این همه کار دیگه ابمیوه نخورن ...

والا.همیشه نیم ساعت به اینکه برسن میگن..یبار ساعت پنج صبح اومدن🤕

درست میشه دایی