2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي كه جونم و براش گذاشتم واقعا از ته قلبم براش نگراني ميكردم ميومد خونم براي حال بدم گريه ميكرد و در عين ناباوري در يك شب زندگيمو نابود كرد بعدا فهميدم گريه هاش جزوي از فيلمش بوده سپردمش به خدا نميرم بمونم ببينم 😊

خدايا صلاحتو با حاجت دل من يه گره ي كور بزن ♥️

بله دختر دایی همسرم عاشق شوهرم بود تو مجردی منم ی زن مهربون و صمیمی سعی کردم باهاش ارتباط خوب برقرار کنم اگ جایی دیدمش چون همیشه میگفت تو عشقمو ازم گرفتی😕درصورتی ک ۵سال از من کوچیک تر بود !!کلا بچه بود من خودم ۱۸سالکی ازدواج کردم فک کن اون چندساله بود!!

منم باهاش اوکی شدم خوب رفتار کردم در نهایت ابرومو برد همه جا نشست گفت فلانی اله بله پیش خانواده همسرم و من واکذارش کردم بخدا الان ب حال روز خ بدی افتاده ولی هرگز حلالش نخواهم کرد من ساداتم اهم چند بار گرفته کساییو ک از ته دل شکستم ازشون واقعا گرفته 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

خواهرت ؟🥺

من دلم نمیاد حتی بدترین بدیم کنه باز میبخشم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

وقتی واگذار میکنی دیگه نباید بهش فکر کنی ک ب این حال بیافتی وقتی واگذار میکنی ب خدا و قدرتش ایمان داری و خودتو میکشی کنار و میگی این ب من ظلم کرده تو حقمو ازش بگیر و بعد خودت آروم‌ میشی واگذار کن تا آروم بشی ببین من الان ۳۳ سالمه خدا حق منو بعد از نزدیک ب ۲۱ سال از یکی گرفت اونم خیلی بد گرفت

۵ سالم بود پسر همسایه دستمالیم کرد تنها حرکت آخر رو نزد وگرنه همه کاری کرد و این تو ذهن من موند و هزارتا بلا دیگه هم بصورت زنجیر وار سرم اومد گذشت و من بزرگ شدم و اونم زن گرفته بود بچه داشت و زنشم سرکار میرفت زندگیشم خیلی خوب بود دوتا خونه داشتن ماشین و همه چی آقا اینا ب سرشون زد ک برن خارج اول کار زنه جور شد و رفت بعد از یکی دوسال خودش رفت و متوجه شد زنش با ی پیرمرد رابطه داره و باهاش زندگی میکنه بعد زنش قبولش نکرد و این برگشت همه چی رو از دست داد بچه هاشم لز دست داد سکته کرد ۲۷ روز بیمارستان بود و هفته ی پیش فوت شد اون ب من ۵ ساله دست درازی کرد خدا گذاشت تو کاسه اش و زنش شد زیر خوا ب ی پیرمرد خارجی

نه من انقدر سنگدل نبودم هیچوق💔اذیتم کردن دلمو شکستن ولی نفرین نکردم

منم نفرین نکردم فقط واگذار کردم،،، امیدوارم هیچ وقت دلت و اونجوری نشکنن ک زبونت بند بیاد حتی دفاع کنی حتی نفرین کنی عزیزم

اگه پشیمون نباشه و بار اولش نباشه

دعا میکنم و از خدا میخام واسه هیشکی ک الان درکی نداره از من، ک  از نزدیکترین هاش دلش نشکنه واقعا🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ایشالله همیشه شاد باشید عزیزم 🙏🏻

خدا جواب میده وقتی خودت سکوت کنی؟  

بله 

ولی اگر خودشون بفهمن که چوب کار اشتباهشون رو می خورن ..که نمی فهمن

ولی به نظرم سکوت نکن حرفت بزن

من پشیمونم از اینکه سکوت کردم

باران حرف های زیادی برای گفتن دارد برای شنیدنش فقط باید سکوت کرد 🌧🌧
اگه پشیمون نباشه و بار اولش نباشه

اون دیگه تنبیه میخواد 😕