2777
2789
عنوان

یه مرد تنها

828 بازدید | 27 پست

سلام به همه

قبل از هر صحبتی خواستم بگم که متوجه هستم

که این سایت،

برای تبادل نظر خانمهاست،

با خودم گفتم راهنمایی کردن خانمها شاید در این برهه از زندگیم برای من مفید تر از آقایون باشه،

من تقریبا از اوایل جوانی  کار کردم و رویاهای زیادی داشتم

«متاسفانه به دلیل مسایل شخصی نتونستم یا بهتر بگم نشد  دانشگاه برم »

کار کردم و اولویتم یه جورایی فقط همین بود

از تفریح و رفیق بازی و مهمونی و

دوستی با دختر و اینجور چیزا زدم

تا به سکوی آرامشی برسم و تشکیل خانواده بدم و با لذت زندگی کنم ،

الان که 35سالمه خونه و ماشین و اینجور چیزا رو در حد معمول دارم

مشکلی که دارم اینه که احساس شکست درونی دارم

یه جورایی جوونی نکردم و پشیمونم

از لحاظ ازدواج هم دخترهایی که مناسب سن من باشه تا حدود زیادی ازدواج کردن  و

انتخاب من به ناچار باید با  اختلاف سنی زیادی  باشه و این اصلا سلیقه من نیست،

خستگی فکری و سردرگمی  اذیتم میکنه

یه حرفی  ،راهنمایی  ،چیزی بگید که کمکم کنه و استفاده کنم

ممنون از شما که وقت گذاشتید و خوندید

خیالت راحت 

الان کی جونی کرده که شما نکردی 

هه

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي كسي كه هستيد ارزش و احترام قائل باشيد. 

اين صداهاي درون مغز خودتون رو مثبت كنيد. 

به خودتون و خانوادتون انرژي مثبت بديد و خواهان حال خوب در هر جا از مسير زندگي تون كه هستيد كنيد. 

خوبي هارو ببينيد و سعي كنيد ارتباطتون رو با جنس مخالف بيشتر كنيد. 

و در اخر با انتخاب درست عاشق شويد. 

بهشت رو به بها ميدن؛ نه به بهانه. 

بقول دکتر هلاکویی...جوونی نکردم یعنی حماقت نکردم .مواد نزدم .مهمونی نرفتم اینا منظورته که هیچچچچ ولی سنی یک ا عدده فکر کن بیست و پنج سالته پولم داری مثلا میخوایی چیکار کنی؟ 

چله نماز شب به خصوص هدیه به مادر حضرت ابوالفضل علیه السلام

یا 

چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس

یا

زیارت اربعین کربلا و نجف 

انجام این اعمال به نیت تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان علیه السلام

خیلی ها 

اینطوری ازدواج خوب و موفق خدا نصیبشون کرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دختر مناسب سن شما الان زیاده. ولی خواهشا اگر احساس میکنید جوونی نکردید و ممکنه بعد از ازدواح پشیمون بشید ازدواج نکنید دختر مردم رو ناامید از زندگی نکنید. با زندگی خانمها بغزی نکنید. این همه برای خودتون بهتره هم همسر آینده تون. واقعا الان این فکر که جوونی نکردیم خیلی زندگیها رو تباه کرده

حتما برید مشاوره 

افسردگی دارید

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

انقدر فشار اقتصادی زیاده رو مردا مخصوصا اونایی که تشکیل خانواده دادن که من به حتم میگم اونی که جوونی کرده و خوش گذرونده شمایی

ازدواج خیلی مسئولیت سنگینیه مخصوصا بعد از اومدن بچه 

من خودم یه زنم ولی همیشه میگم زن و مردایی که ازدواج نمیکنن راحتترن و بیشتر خوش میگذرونن

اتفاقا سن پایینا بیشتر ازدواج کردن سن بالا که به شما بخوره مجرد بیشتر هست تو همین سایت زیاد دیدم

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  

سلام داداش. خب الان برو دنبالش هیچوقت دیر نیست برای سرگرمی و خوش گذرونی به نظرم . مهم دلتون هست که جوون باشه نه خودتون. خودت  رو نباز مرد

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)