2777
2789
عنوان

خدایا پس کجایی میشنوی🥲💔💔

375 بازدید | 70 پست

خدا اصن نیست کو؟  چرا هیچی ازش نمیبینم؟
چرا منو گیر اورده خانواده بد مال من مادر بی رحم مال من پدر و مادر بیسواد مال من تموم مزیضی های سخت مال من بی پولی و حسرت ها مال من روان داغون مال من وسواس فکری تیمارستانی مال من افسردگی مال من خیانت مال من بی محبتی مال من اضافی بودن مال من هیچکس نخوادم مال من اون بچه طفلکی که از بچگی حسرت یه اسباب؟ بازی کوچیکو کشید لباس خوب نداشت همه اینا مال من 😭😭😭بابا بسه چرا بیخیالم نمیشه چرا سراغ رفیقام نمیره نگو اونام درد دارن فقط منمممم به این فلاکت زندگی همشونو دیدم
چمیدونم حسرت کلمه دخترم عاشقتم دوست دارم بیا بغلم مال من حسرت بدن سالم مال من مگه من چه گناهی کردم

پدر مادرو ولش کن که اصلا نمیخوام ازشون هیچ محبتی به درک
ولی تنت چرا سالم نیس عزیزم بیماریت چیه؟

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

حق داری 

وقتی میگیم چرا ؟  فوری بر میگردن میگن امتحانه 

ول کنین بابا امتحان کجا بود امتحان یه بار دوبار سه بار  چقدر باید بکشیم  فقط ما باید امتحان پس بدیم فقط ما باید از لای منگنه رد بشیم 

خسته شدیم به خدا 

اسمم نظر همسرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خداوند به زودی زود برات معجزه کنه عزیزم 

می‌دونم سخته ولی از ته قلبت بهش باور داشته باش و بسپر ب خودش باور کن یجوری زندگیت زیر و رو میشه ک خودتم باورت نشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم

همه ی اینا امتحانه بخدا

خدا یچیزی میدونه که نمیده

بخداا یجایی تو یه تاریکی یه جرقه میزنه که با خودت میگی

من بودم ناشکری میکردم؟که به این رورات توبه کنی

من حضور خدارو هیلیییی واضح تو زندگیم دیدم ینی یجایی که مطمئن بودم هیچی مث قبل نمیشه یهوییا یهویی بهتر از قبل شد مثلا چجور بگم 

بخدا از اون روزایی که میگفتم دیگه نمیتونم بلند شم خدا منو تو اغوشش کشید و یه جرقه زد از اون روز دیگه خیلی وابسته تر شدم بهش و همیسه حس میکنم کنارمه

خداروشکر هرچییی خاستم داده❤️❤️❤️مرسی خدا جونم

پس کم نیار باشه؟

حق داری وقتی میگیم چرا ؟ فوری بر میگردن میگن امتحانه ول کنین بابا امتحان کجا بود امتحان یه بار دوبا ...

بخدا اگرم امتحان نباشه شاید اون چیز به صلاحت نیس

من خیلی چیزارو خاستم و داده

ولی بعدش گفتم خدایا غلط کردم اینو نمیخام

چون به صلاحم نبوده

ادنایی که اعتث

قاد قوی دارن بهتر درک میکنن حرفامو❤️

عزیزمهمه ی اینا امتحانه بخداخدا یچیزی میدونه که نمیدهبخداا یجایی تو یه تاریکی یه جرقه میزنه که با خو ...

چرا امتحان برا من بدبخته اونم اینقد خشونت امیز😅🥲💔

تو واقعی ب سمتش نرفتی 

باید واسه خدا وقت بزلری 

نماز قران ذکر هزار تا چیز دیگه 

فرق هست بین کسی ب خدا وقت میزاره با کسی ک فقط یه بار با خدا حرف میزنه اونم این ک فقط خواستش رو بگه 

تو واسه خدا وقت بزار ببین خدا چیکار میکنه 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
عزیزمهمه ی اینا امتحانه بخداخدا یچیزی میدونه که نمیدهبخداا یجایی تو یه تاریکی یه جرقه میزنه که با خو ...

چیزایی ک من گفتم حق هر ادمبا زندگی عادی هست واقعا... 

راستش انقدر بهم نشونه داده و میده که هرچقدرم تلاش کنم هرچیو بتونم انکار کنم وجودشو نمیتونم... هست
بخدا هست
دیدمش
درست وسط دردام
درست بعد از پاک کردن اشکام
مگه خیلیا نیستن که با حرف اماما و پیامبرا باور کردن؟ خب من که اینجام من زنده و حی و حاضرم دارم بهت میگم که
هست خواهری
به بودنش شک نکن
میدونم سخته زندگی برا منم سخته همین الانشم تو شرایط بدی ام
اما بهش تکیه دادم تا نیوفتم
هست
باور کن همین الان کنارته
باور کن هست 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

تو واقعی ب سمتش نرفتی باید واسه خدا وقت بزلری نماز قران ذکر هزار تا چیز دیگه فرق هست بین کسی ب خدا و ...

وای ینی چی واقعی ب سمتش نرفتی بقیه واقعی رفتن ک انقد خوشبختن؟با هزارتا گناه کرده و نکرده؟؟