2777
2789
عنوان

رفتارم اشتباه بوده به نظرتون؟؟

1964 بازدید | 28 پست

من از همسرم جدا شدم.یعنی مشکل خاصی هم نداشتیما.اعتقادات همسرم عوض شد.بعد گذاشت و رفت.گفت من هیچ تعهدی به تو و بچه ها نمیدم.

ولی خانواده همسرم میگن با ما رفت و آمد داشته باش تو جای دختر مایی.منم دلم برای مادر همسر سابقم سوخت.خیلی اذیت میشه بنده خدا.پسرش گذاشته رفته تهران.الان هفته ای یکبار مادر شوهرم شام دعوتم میکنه با دوتا بچه هام میرم‌.

دیشب شام دعوت کرده بود رفتم دیدم جاریم و خواهر شوهرمم هم اونجا هستن.

حالا با خواهر شوهرم درد دل اینا میکنما ولی جاریم و برادر شوهرم خیلی سوزوندن ما رو.

جاریم ۱ کلمه با من حرف نزده ببینه چرا جدا شدیم چی شده،

یه بار تلفنی خودم توضیح دادم که داریم جدا میشیم گفت ای بابا مشکل شما هم مثل ماست.چه کارایی میکنین شما😒دقیقا با این لحن.😒

الانم تو یه گروهی عضو هستیم مدام پیام میذاره که چطوری دل همسرمونو ببریم...چطوری خوب شوهر داری کنیم و فلان...

بردار شوهرم هم یکبار با شوهرم صحبت نکرد که نرو...نکن...به بچه هات رحم کن...الانم اصلا نمیره یه سر به برادرش بزنه ببینه چیکار میکنه در چه حاله...

شوهرم چند ماه قبل جداییمون رفته بود تهران کار میکرد میگفت منتظر من نمون،من میخوام برم خارج‌ از کشور...

میخوام رها باشم،من آدم زندگی مشترک نیستم و ...

برادر شوهرم یکبار سر نزد که چیکار میکنین،بچه ها چیکار میکنن،حتی یه بار مثلا بیان ببرنشون تفریح.

خلاصه دل خوشی از جاریم و برادرشوهرم ندارم.توی این شرایط من انتظار همدلی باهاشون داشتم.

دیشب رفتم خونه مادرشوهرم دیدم جاریم اینا اونجان داخل نرفتم،بچه ها رو گذاشتم برگشتم خونمون.دو ساعت دیگه رفتم دنبالشون.

اونا همشون ناراحت شده بودن.میگفتن نتونستیم شام بخوریم چرا نیومدی...

منم گفتم من از اول نباید این رابطه رو ادامه میدادم.

الانم پسرتون رو کلا از ذهن و قلبم گذاشتم کنار،لزومی نمیبینم رفت و آمد داشته باشیم...

چقد ازت خوشم اومد که قوی هستی 

رفتار دیشبت درست بوده بخاطر جاریت

ولی وقتی جاریت نیست برو و رفت و آمد کن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بمیرم برای دلت

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی پسرشون ولت کرده رفته چ رفت و امدی سعی کن از اونا بکشی بیرون ی زندگیو جدیدو بسازی تا وقتی بااونا رفت و امد کنی عذاب گذشته رو میکشی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
چقد ازت خوشم اومد که قوی هستی  رفتار دیشبت درست بوده بخاطر جاریت ولی وقتی جاریت نیست برو ...

برا چی باید رفت و اماد کنه!!!

بعد جدایی هیچ لزومی نیس.فقط بچه هاشو گاهی پیاده کنه اونجا بعدم بره دنبالشون

به نظرم منم رفت و امدت درست نیس فقط بزار بعضی وقتا مادرشوهرت نوه هاتو ببینه همین

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
برا چی باید رفت و اماد کنه!!! بعد جدایی هیچ لزومی نیس.فقط بچه هاشو گاهی پیاده کنه اونجا بعدم بره دن ...

بچه‌ها با دیدن مادرشون تو اون جمع حس بهتری دارن

خانواده همسرش که بدی نکردن 

چه اشکالی داره فامیل داشتن رو از خودش دریغ نکنه؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بچه‌ها با دیدن مادرشون تو اون جمع حس بهتری دارن خانواده همسرش که بدی نکردن  چه اشکالی داره فا ...

عجب.چه توصیه های دور از منطقی!!

عزیزم من مشاوره خانواده ام اتفاقا اکثر کیس هام کیس طلاق هستن.

توصیفه مشاوره اینه بعد طلاق مانال های ارتباطی زن و مرد با خانواده های هم قطع بشه تا بعد بتونن راحتت تر تشکیل خانواده بدن

عجب.چه توصیه های دور از منطقی!! عزیزم من مشاوره خانواده ام اتفاقا اکثر کیس هام کیس طلاق هستن. توصی ...

عزیزم مدل طلاقها با هم فرق داره

تو این مپرد تنشی بین خانواده و خانم نبوده 

میشه متعادل تر برخورد کرد

راستش هیچ ایرادی در رفتار جاری ندیدم. درستش هم این بود که دخالت نکنه. اگر اون موقع ایشون هر حرفی می زد شما به فضولی و دو به هم زنی متهمش می کردید. مثلا همون حرفی که گفته مشکل شما هم مثل ما هست شما الان دارید به عنوان رفتار بد ازش یاد می کنید. رفت و آمد هم دیگه خودتون می دونید. وقتی بدی ازشون ندیدید نباید بچه ها رو از دیدن مادر بزرگشون محروم کنید. الان هم محروم کنید بعدا که بزرگتر شدند احتمالا دوباره سراغشون رو می گیرند. 

چقد ازت خوشم اومد که قوی هستی  رفتار دیشبت درست بوده بخاطر جاریت ولی وقتی جاریت نیست برو ...

میدونی اونا هر چقدر بگن تو دختر مایی ،میبینم که پشت پسرشونو میگیرن.

ما یک سال پیش جدا شده بودیم.بعد از چند روز برگشتیم شوهرم راضی نشد که رسمی عقد کنیم.۸ماه همینجوری شرعی زن و شوهر بودیم.تازه مدام بهم میگفت میخوام برم ،من تعهد نمیدم.

بعدش رفت تهران بدون هیچ مسئولیتی.

منم دیگه خسته شدم گفتم خطبه طلاق رو بخونیم تموم کنیم.

الان مادر شوهر و خواهر شوهرم میگن تو چرا این کار و کردی.حتی یه چوب خشک هم باشه کنار خونت کافی بود برات.

خواهر شوهرم میگفت مهم نیست که اسمش توی شناسنامه ت  باشه.