2777
2789
عنوان

رفتارم اشتباه بوده به نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 28 پست
راستش هیچ ایرادی در رفتار جاری ندیدم. درستش هم این بود که دخالت نکنه. اگر اون موقع ایشون هر حرفی می ...

رفت و آمد بچه ها رو محدود نمیکنم.هر وقت باباشون اومد با اون میرن‌ میبینن مادربزرگشونو.

خودم میگم نرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اونا هر چقدر بگن تو دختر مایی ،میبینم که پشت پسرشونو میگیرن. ما یک سال پیش جدا شده بودیم.بعد ...

خب اینجا حق با توئه

چون من فکر کردم از پس پسرشون برنیومدن

جای تو باشم کم کم این رابطه رو تموم میکنم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
راستش هیچ ایرادی در رفتار جاری ندیدم. درستش هم این بود که دخالت نکنه. اگر اون موقع ایشون هر حرفی می ...

بعدشم مشکل ما مثل اونا نبود که.اون شوهرش شهر دیگه درس میخوند میومد.

شوهرمن کلا از خانواده کنده بود رفته بود.نمیخواست مسئولیت خانواده رو بپذیره.

بعدم مامان جاریم روز عقد اومد چادر منو زد کنار بهش گفتم دخترم قدش از تو بلندتر نیست کفش پاشنه بلند پوشیده.

من از اون روز ذهنیت دارم بهشون.

خب اینجا حق با توئه چون من فکر کردم از پس پسرشون برنیومدن جای تو باشم کم کم این رابطه رو تموم ...

تازه شوهرم مثلا  لطفی که درحق ما کرده اینه که کلا گفته نفقه نمیدم.خونه رو دو دانگ دو دانگ داده به من و بچه ها،وسایلای خونه رو هم بینمون تقسیم کرده.

مادر شوهرم به خود من میگفت به پسرم گفتم خونه رو ببر بفروش یه آپارتمان برای خودت بگیر یدونه برای اونا.

هر چند من این پیشنهاد رو قبلا داده بودم به شوهرم.

بعدشم مشکل ما مثل اونا نبود که.اون شوهرش شهر دیگه درس میخوند میومد. شوهرمن کلا از خانواده کنده بود ...

در هر حال توقع شما از جاری خیلی بی مورد هست. راستش ایشون درست ترین کار رو انجام داده که هیچ دخالتی نداشته. بخصوص که شما ذهنیت منفی هم نسبت بهشون دارید و هر حرف و کارشون رو قطعا منفی برداشت می کردید. 

تازه شوهرم مثلا  لطفی که درحق ما کرده اینه که کلا گفته نفقه نمیدم.خونه رو دو دانگ دو دانگ داده ...

پس بیخیالشون شو

اگه انقد آدمای خونسرد و بی مسئولیتی هستن!

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
در هر حال توقع شما از جاری خیلی بی مورد هست. راستش ایشون درست ترین کار رو انجام داده که هیچ دخالتی ن ...

خب تفاوت آدما اینجاست دیگه.

یکی مثل من انتظار همدلی داره و از بی تفاوتی بدش میاد.یکی مثل شما از اینکه یکی تو کارش دخالت کنه ناراحت میشین.

من فقط همدلی میخواستم ازش. چون شوهرم خیلی نامردی کرد. کلا بی تفاوتی خیلی حال منو بد میکنه.

سلام

منظور شما روخوب درک میکنم. منم همین انتظار رو داشتم و دارم چون باهم صمیمی بودیم و مثل خواهر ....اما دریغ...

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

جدا شدین شما هم؟؟

هفت ساله یک مقدس نما وارد زندگی مون شده...

با چنگ و دندون زندگی رو نگر داشتم ...زندگی که چه عرض کنم 😔...دارم با یک ربات سر میکنم...

روح و روان و جسم همه ام داغون .... اما تا  نا  دارم نمی زارم هرزه به هدفش برسه ....خودم دیدم شرط گذاشته که باید از  زن و بچه هات بگذری. چون احمق مثلافوق لیسانس ریاضی و از یک خانواده ی ابرو داره و به متاهل نمیدنش .

من نزدیک چهل سالمه ..خودم بدبخت شدم ..اما نمیزارم اینم به هدفش که من خودم بزارم برم طلاق توافقی بگیرم برسه

جالبیش اینجاست خانواده شوهر میگن تو کم گذاشتی ..محبت نکردی ..کار اینجا کشید😅

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

هفت ساله یک مقدس نما وارد زندگی مون شده... با چنگ و دندون زندگی رو نگر داشتم ...زندگی که چه عرض کنم ...

خانواده شوهر که هیچی پسرشون رو امام پیغمبر میدونن.

عروس رو بی عرضه.

ولی آدم باید عدالت داشته باشه دیگه.

ولی شما هم کوتاه نیا بجنگ.نذار زنه جاتو بگیره.