2777
2789

میگن وقتی آسمون تیره و تار میشه و ابر های سیاه آسمون رو پر میکنند، صاعقه میزنه پ بارون می باره و بعد رنگین کمون در میاد...

این قصه من و همه مادر هاییه که از دست دادن نوزاد تازه متولد شده یا جنین توی شکمشون، مثل صاعقه آتش به قلبشون انداخت و سیل اشک از چشموشن جاری شد و زندگی براشون سیاه شد...

اما خدا باز دامنشون رو سبز کرد و نوزادی توی آغوششون گذاشت... و این نوزاد نازنین، نوزاد رنگین کمانی نام داره و مادر به اصطلاح بارداری رنگین کمانی رو تجربه می‌کنه.

این بارداری خیلی خیلی خیلی با یه بارداری معمولی متفاوت هست.. از نظر احساسات و عواطف مادر، ببم ها و امید ها... استرس ها و ترس ها... زمین تا آسمان با بارداری قبل متفاوت هست و من با همه وجودم اون رو تجربه کردم.

از ویژگی های این بارداری اینه که نمیتونی تولد نوزاد سالم و زنده رو تصور کنی. ترس داری که به کسی بگی بارداری، چون نمیدونی عاقبت کار چه میشه... و آیا این نوزاد زنده و سالم توی آغوشت خواهد اومد.؟؟؟؟؟

و حتی تا مدت ها پس از تولد فرزندت، اونو باور نمیکنی....

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربش کردم  دعا کن دوباره تجربه نکنم این دفعه کمرم میشکنه مخصوصا طعنه و کنایه

عزیز دلم، به خدا چشام پر اشک شد .. برات از صمیم قلبم دعا میکنم این بارخدا دامنت رو سبز کنه

😭😭😭😭😭😭😭😭چقدر قشنگ گفتی امضامو ببین تازه بعد از این ی بارداری  دیگه داشتم که او هم تو ۴ ...

عزیزم ناامید نباش. من اونقدر قصه ام تلخ بود که خودم جرات نداشتم به تاپیک های خودم برگردم.... حالم بد میشد... اما خدا لطفش رو آشنا حالم کرد. 

شما تنها نیستی. هزاران نفر مثل ما هستن. اگر اینستاگرام داری پیج دکتر خوری رو دنبال کن، مخصوص مادران سوگواری هست که نوزادشون رو از دست دادن... میبینی صدها نفر با ش ایط مشابه هستن که بالاخره یه روزی خدا بهشون نظر می‌کنه. ان شاالله بزودی بیای و خبر خوش بهم بدیووقتی دوبار مادر شدی، باز هم میتونی. توکل کن به خدا

عزیزم ناامید نباش. من اونقدر قصه ام تلخ بود که خودم جرات نداشتم به تاپیک های خودم برگردم.... حالم بد ...

ممنونم عزیزم انشالله توکل بر خدا... تاپیکات رو خوندم دقیقا حال شما رو داشتم ۲ سال تمام افسردگی و قطع رابطه با دیگران .. به خودم اومدم حامله شدم تو ۴ ماهگی باز از دست دادم ۶ ماه گذشت تو فکر اقدام بودم مامانم ناگهانی رفت الان ۸ ماه از رفتن مامانم میگذره.‌ سنم بالاست تمام ترسای شما رو دارم تحت فشارم ولی باز امیدم به خداست.. ممنونم ازت عزیزم خدا بهت آرامش بده و دختر عزیزت رو بهت ببخشه انشالله موفقیت و خوشبختیش رو ببینی.. منم مثل شما تصمیم دارم تا بچه رو بغل نگرفتم به کسی نگم خودت بهتر میدونی چرا... اتفاقا تو همین سایت تاپیک هدانا هست که خیلی ها بودیم که این مساله برامون پیش اومده بود خیلی به هم دلداری میدادیم ی وقتایی شیون و زاری میکردیم ...گذشت .. به امید روزهای روشن💗💗💗

ممنونم عزیزم انشالله توکل بر خدا... تاپیکات رو خوندم دقیقا حال شما رو داشتم ۲ سال تمام افسردگی و قطع ...

عزیز دلم. خدا رحمت کنه مادرت رو. مامان من هم شش ماه میشه که آسمونی شد. مطئنم نتیجه میگیری. من طی فقط دو سال، هشت تا جراحی داشتم با بیهوشی کامل... تحمل‌کردن همه چیزو فقط به امید اینکه مادر شدن رو تجربه کنم. از امشب هرشب برات دعا میکنم. اسمت رو میگم. ان شاالله خدا دلت رو شاد کنه. همون‌طور که لطفش رو شامل حال من کرد. شاید اگر کسی قبل از تولد بچم اینا رو بهم می‌گفت اونقدر بی انگیزه و ناامید و بی‌حال بودم که حوصله شنیدن نداشتم. ولی منو شما هم درد هستیم. با همه وجودم میفهممت و ازت می‌خوام با اراده قوی بری جلو. هروقت دلت خیلی گرفت یاد من بیوفت و امیدوار باش که بزودی میای اینجا از تجربیات بچه داری کمکت میکنم

عزیز دلم. خدا رحمت کنه مادرت رو. مامان من هم شش ماه میشه که آسمونی شد. مطئنم نتیجه میگیری. من طی فقط ...

ممنون عزیزمهربونم🙏💗انشالله روح مادرتون در آرامش باشه ... ممنون از حرفای خوبت منم برای خوشبختی و خوشحالی شما و خانواده‌ات دعا میکنم.. امیدوارم خدا بهترین ها رو در مسیر زندگیت قرار بده عزیزم