2777
2789
عنوان

بارداری.شما بودید چی میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
عزیزم ارتدنسی و بارداری تداخلی باهم نداره،فقط مراقبت میخاد و ربطی ب ضعف بدنی نداره،ارتدنسی و انجام ب ...

واقعا؟من شنیدم اخه یه سریا تو بارداری دندوناشون لق شده منم ۷تا دندونام پوسیدگی دارم ترمیم کردم میترسم تو ارتودنسی اگه باردار شم دیگه کلا از بین برن شما تجربه ارتو داشتی؟

خدایاشکرت...
واقعا؟من شنیدم اخه یه سریا تو بارداری دندوناشون لق شده منم ۷تا دندونام پوسیدگی دارم ترمیم کردم میترس ...

نه عزیزم لق نمیش اصلا،اون بخاطر التهاب لثه س

فقط بخاطر کمبود کلسیم دندون خراب میش تو بارداری ک اونم میش با تجویز پزشک قرص کلسیم مصرف کرد

ارتو هم چون مسواک زدن باهاش خ سخته میتونه باعث پوسیدگی و خرابی بشه که فقط مراقبت میخاد‌.

من ارتودنسی کردم و بعد ی سال هم باردار شدم،تو بارداریم بود ک ارتودنسیمو برداشتم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیمد،بجز پوسیدگی ی دندون ک اونم چون مسواک خ نمیزدم اونجوری شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم لق نمیش اصلا،اون بخاطر التهاب لثه س فقط بخاطر کمبود کلسیم دندون خراب میش تو بارداری ک اونم ...

وای چ جالب ک شرایط مشابهی داشتیم شما دندونات قبل ارتوسالم بودن؟جسارتا میشه بگید چند سالتونه

خدایاشکرت...
وای چ جالب ک شرایط مشابهی داشتیم شما دندونات قبل ارتوسالم بودن؟جسارتا میشه بگید چند سالتونه

۲۳ سالمه عزیزم،نه منم خراب داشتم ،یادم نیست دقیقا چند تا.اما هم خراب داشتم ک درست کردم هم س تا دندون کشیدم برای ارتودنسیم.واقعا هم خ تو چهره موثره ارتودنسی.جدای از حالت دندون حالت فک و فرم لب و همه چی و تغییر میده .البته من دندونام خ بهم ریخته بود،خ فرق کردم با ارتودنسی 

۲۳ سالمه عزیزم،نه منم خراب داشتم ،یادم نیست دقیقا چند تا.اما هم خراب داشتم ک درست کردم هم س تا دندون ...

خب سنت خیلی کمتر از منه...

میدونی من فرم لب و فکم خوبه فقط دندون نیش بالام کامل پایین نیومده با نیشای پلیین ک بخاطر جای کم کج شدن سمت جلو...من میترسم بعد ارتوشکل لبم اینا رو دوست نداشته باشم...راستی دکتر به منم گفت باید از دندونای پایینی برای ارتو بکشم اونجوری اگه دندون کم بشه تو جویدن اذیت نمیشه آدم بعدا ؟؟ببخشید گلم اگه وقتتو گرفتم البته

خدایاشکرت...
خب سنت خیلی کمتر از منه... میدونی من فرم لب و فکم خوبه فقط دندون نیش بالام کامل پایین نیومده با نیش ...

ارتو ک ربطی ب سن نداره،اما برای بارداری هر چی زودتر اقدام کنی تو سن پایین راحت تره.

من دو تا نیش پایین و ی نیش از بالا کشیدم و الانم اصلا حس نمیکنم چیزی کم باشه،نبابا اصلا اثری تو جویدن نداره 

من خودمم فرم فک و لبم و دوست داشتم ،حتی فک پایینم دندونام خ بهم ریخته نبود و نمیخاستم ارتو کنم،اما دکتر گف دو فک و بزن دگ زدم......ولی بازم بعد ارتو خ بهتر شد،امکان نداره دوست نداشته باشی چون حالت نرمال صورتت در میاد و قطعا بهتر میش.من قبل ارتو اگ نمیخندیدم اصلا مشخص نبود دندونم مشکل داره،ینی ظاهر فک و لبام خ اوکی بود،اما بعد ارتو بهتر شد 

ارتو ک ربطی ب سن نداره،اما برای بارداری هر چی زودتر اقدام کنی تو سن پایین راحت تره. من دو تا نیش پا ...

واس منم همینجوریه...

آره راست میگی حس میکنم سال به سال دارم ضعیف میشم..

مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم

خدایاشکرت...