2777
2789

تو محیط کارم اکثرا اقا هستن و تعداد خانوما کمتره. نفر اولمون ک خیلی موفقه یک خانومه. تمام این آقاها بی هیچ چشم داشتی بدون هیچ حس بدی راهنماییم کردن اماامان از دست اون همکار زن. من زن ساده ای هستم خر وقت ازش راهنمایی خواستم اسکولم کرد و دستم انداخت ازش متنفرم.

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین برگشت داره

اونم بی منطق

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

اینکه میگن خدا جای حق نشسته یعنی رفتار زشت اونو نمیبینه اینکه همیشه منو دست بندازه. من زن ضعیفی نیستم اما رفتاراش باعث شده خودمو کم ببینم احساس حقارت کنم چون قد اون موفق نیستم.

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس

چرا ما رو مورد عنایت قرار دادی😐؟!

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

از حسادت متنفرم اما رفتاراش باعث شده حسکد بشم دعا کنم‌شکست بخوره از این بخش از وحودم از خودم متنفر شدم و مقصر همه اینا اونه که هر سری با رفتاراش منو تحقیر‌میکنه

کاملا طبیعیه آقایون که ماشالله صددرصد دست بخیرن مخصوصا اگه طرف خانم باشه

خانومام ۵۰درصد از رو حسادت نمیخان کسی جلوتر از خودشون قدم برداره

ادما باید خودشون اگاه باشن قصد و قرض مردم رو متوجه بشن

شمام مشخصه هنوز انقدر اگاه نشدین و از رو نا آگاهی ام دعای خیرتونو بدرقه راه مردم میکنین😑

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

بعضی خانوما وقتی ب ی جای میرسون دیگههههه واویلا دو سه روز پیش داشتم ب مامانم میگفتم چرا زنا اینجورین ؟

آخه من رفتم دکتر تنها بودم ۲۲سالمه هر دفع با خانوادم میرم از مشکلی داشته باشم 

این دفع تنها بودم دکتر عمومی زن بود واییییی سر همه داد میزد به همه چیز میگفت حتی پیرمرد پیر زن ها یبار بیشتر حرفش تکرار نمی‌کرد 

اینقدر بدم اومد ول کردم اومدم با همون حال داغونم خونه شب با بابام رفتم باز یه دکتر مرد بود چقدر این مرده با شخصیت و مهربون و صبور و خوش اخلاق بود 

بعضی از منشی ها ک انگار خودشون دکترن یا ریسی چیزی ان 

بعضی خانوما تو مغازها فروشندن انگار کارخونه تولیدی دارن چس کلاس میان

ادم عوضی همه جا هست 

تو خوب باش 

ایشونم با قاب رو دیوار برات یکی باشه نبینش انگار وجود نداره

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

الان ناراحت هستید

محبط کار گاهی سخته و مشکلات این مدلی داره  

ولی دعای قشنگی نکردین 

انشاال..خدا انقدر بهت موفقیت بده و همین طور بخشندگی بهت بده که بقیه خوبی رو ازت یادبگیرن 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
اینکه میگن خدا جای حق نشسته یعنی رفتار زشت اونو نمیبینه اینکه همیشه منو دست بندازه. من زن ضعیفی نیست ...

خوب خودت ضعیف جلوه دادی پیشش و اونو خیلی شاخ فرض کردی خودشم حتما عقده ای تشریف داره حالا با خودش فکر کرده بلا نسبت چه گوهی هستش اصلا به رفتاراش اهمیت نده بهش فکرم نکن جوابشم با خونسردی بده اگه چیزی گفت فک کن دیوار اصلا نکبت ازشم نترس اون اگه آدم بود کسی رو دست نمینداخت چ برسه همکار و همجنس خودش رو قربونت برم توام به خودت تلقین نکن که ضعیف و محتاج ترحمی به خدا توکل کن و با عقل خودت و کمک خواستن محترمانه از بقیه همکارات کارهات رو پیش ببر موفق باشی گلم