2777
2789
عنوان

من زنم اما دعا میکنم هیچ زنی موفق نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 64 پست
بچه ها قبول دارید مردها بیشتر به خانمها احترام میذارن تا هم جنسای خودمون حالا تو هر شغلی

چون میخوان نشون بدن چقدر آقامنشن

وگرنه همچینم خوششون از زنا نمیاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبول دارم حرفت دانشگاه استادای مرد تا یکم گریه یا ختی ناراحت میشدم نمره میدادن بهم ولی استادای زن خیلی متکبر و حسود خیلی اوقات ایراد الکی میگرفتن ب نوع کنفرانس و...ک نمره ندن.کلا جو بین مردا خیلی جالبه زنا چشم دیدن موفقیت همو ندارن.ولی مردا خیلی برای موفقیت هم جنسشون  پیش قدم میشن.برا همینه دوستی بین دخترا باهم اغلب اوقات بدرد نمیخوره.ولی دوستی مردا باهم جون و دلیه.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
الحق که دم اون زن گرم چون فهمیده ذاتت چقد نادرسته ... و تنگ نظری  مردا هم عزیزم چون هولن معمو ...

توام از جنس همون زنی یکی مثل خود خودش

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس
کلا جو مردها همیشه بهتره. صف نونوایی مردها دعوا نیست. عروسی مجلس مردونه بی حاشیه و... حالا برعکس..‌.

اتفاقا مردا رو ول کنی یه خاله زنکایین صد رحمت به زنای بدبخت از بس چرت و پرت میگن

فقط چون اهل صلح و صفان بی حاشیه ان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

توام از جنس همون زنی یکی مثل خود خودش

تو اینطور فکر کن...درکل من بد هیشکی رو نمیخوام و خدا همیشه هوامو هم داشته ولی تو بخاطر اینکه یکی ازت بالاتره چشم دیدنش هم نداری بیچاره همکارت....

بای 

اتفاقا مردا رو ول کنی یه خاله زنکایین صد رحمت به زنای بدبخت از بس چرت و پرت میگن فقط چون اهل صلح و ...

نه من اطرافم مرد خاله زنک تو خاندان خودم ندارم جز پدر شوهرم اونم بخاطر کمال همنشینه 

مرسی عزیزم.ببخش تو زحمت افتادی

شما ببخشید گوشیم خودش تغییر میده.تو شارژم که هست بدتر قاط میزنه گفت و‌گفتم و اینا رو‌ عوض کرد.منم تند نوشتم مفهوم‌نبود💖

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ی جا بود میخاستم استخدام بشم.مدیرش زن بود و من نشد سر ساعت برم وای اگر بدونی چقدرررررد دعوام کرد چقدرررر منو خوردم کرد چقد چیز بد گفت تو لیاقت کار نداری وفلان ک توضیح دادم علت دیر رفتنم.ی معاون خانمم داشت بدتر از خودش بود....هلاصه من رفتم سرگشته و پریشون پیش سازمان بالاتر از اون اداره و کارمند اون سازمان هرجند سمتی نداشت ولی انقدر دلش سوخت برام وقتی براش از رفتار اون خانم گفتم ک بهم گفت مگه ارث باباشه خودتون ناراحت نکنید.در ضمن کارمند اقا مسن بود و بسیارادم حسابی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من قبول دارم حرفت دانشگاه استادای مرد تا یکم گریه یا ختی ناراحت میشدم نمره میدادن بهم ولی استادای زن ...

سخت گیری تو نمره واسه استادا هم تو زنا هس و هم تو مردا،و یعنی اون شخص دقیقه و حق کسیو ضایع نمی کنه

به خاطر گریه و ناراحتی که نباید نمره الکی داد

ممنونم ازت. دقیقا من خودمو کوچیک جلوه دادم. بلد نیستم دروغ بگم یعنی مامان بابام یادم ندادن. هیشکی نم ...

میدونم چی میگی عزیزم درکت میکنم منم مث خودتم تقریبا ماها تو دلمون چیزی نیس همه رو مثل خودمون میبینیم دلیلی برای اذیت کردن دیگران نمیبینیم دوست داریم به همه محبت کنیم ولی امان از دست یه مشت آدم عقده ای که باعث میشن از همه چیز و همه کس بدت بیاد دیگه اصلا به کارای اون خانم و ناراحتی خودت فکر نکن به هر حال خدا ما رو آورده تو این دنیا تا تربیتمون کنه و روحمون بزرگ بشه هر دفعه که اینطوری دچار عذاب روحی میشی بدون که داری پرورش پیدا میکنی یه تجربه بدست میاری برای شناخت اطرافت همیشه آدمای ساده تر بیشتر اذیت میشن اما زودتر به مقصد میرسن اون خانمم چوب کاراشو میخوره مطمئن باش حتی لازم نیست واگذارش کنی عزیزم دیگه بهش فکر نکن تموم شدو رفت به چشم یه آدم بیمار که از لحاظ روحی کمبود داره بهش نگاه کم در حقیقت اون ضعیف که با تمسخر دیگران خودش رو آروم میکنه 

ببخشید ولی اقایون هر خانمی میبینن روش کراش دارن 

میدونی در کل میگم مثلا دارو خونه میری خانمه انگار طلبکاره آقاهه با احترام کارت و را میندازه منشی های خانم که دیگه خودتون میدونید خرید میری فروشنده زن جوری رفتار میکنه که انگار وظیفته ازش خرید کنی 

شما ببخشید گوشیم خودش تغییر میده.تو شارژم که هست بدتر قاط میزنه گفت و‌گفتم و اینا رو‌ عوض کرد.منم تن ...

😍😍😊

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.