2777
2789
عنوان

من زنم اما دعا میکنم هیچ زنی موفق نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 64 پست

من خیلی تلاش میکنم موفق باشم اما همیشه تو کارم دست بقیه رو میگیرم موفقیت بقیه از موفقیت من کم نمیکنه

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا طبیعیه آقایون که ماشالله صددرصد دست بخیرن مخصوصا اگه طرف خانم باشه خانومام ۵۰درصد از رو حسادت ...

کلی نیست  البته اقایونی هم‌هستن که بدون چشمداشت کمک‌میکنن.یه بار همسر من برا دوستم‌یه کاری انجام داد رک بهم‌گفت همون موقع که گفتم کمکت میکنه گفت مگه میشه در قبالش چیزی نخواد.گفتم دفعه اولش نیست اعتقادشه .ولی بعدا متوجه شدم خودش در قبال یه شکلاتم‌انتظار جبران بیشتر داره تفکر خودش بود.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

کلی نیست  البته اقایونی هم‌هستن که بدون چشمداشت کمک‌میکنن.یه بار همسر من برا دوستم‌یه کاری انجا ...

دو سه بار خوندم تا متوجه شم چی گفتی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دو سه بار خوندم تا متوجه شم چی گفتی

ببخشید خودمم دارم میخونم ببینم ویرایش میشه کرد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان ناراحت هستید محبط کار گاهی سخته و مشکلات این مدلی داره   ولی دعای قشنگی نکردین  ان ...

دوست ندارم حسود باشم همیشه گفتم خدایا قد تلاشم بهم موفقیت بده. اما رفتار این ادم باعث میشه تبدلی شم ب یک موجود خار که هم از خودش متنفره از بقیه زنا که چشم موفقیت بقیه رو ندارن. من زن با سیاستی نیستم قشنگ واقفم ب این قضیه .

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس
ببخشید خودمم دارم میخونم ببینم ویرایش میشه کرد

خواهش عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خواهش عزیزم

هر جاشو‌متوجه نشدی بگو.همسر من یه کاری برا دوستم‌انجام داد .دوستم‌به من گفت به فلانی گفتم مگه میشه کسی کاری کنه در عوضش چیزی نخواد منظورشم خوب نبود.گفتم شاید برا شما عجیب باشه برا من نیست دفعه اولش نیست که کار کسی رو‌راه میندازه

خوب خودت ضعیف جلوه دادی پیشش و اونو خیلی شاخ فرض کردی خودشم حتما عقده ای تشریف داره حالا با خودش فکر ...

ممنونم ازت. دقیقا من خودمو کوچیک جلوه دادم. بلد نیستم دروغ بگم یعنی مامان بابام یادم ندادن. هیشکی نمیگه من ادم بدیم ولی من واقعا هیچوقت اهل دروغ گفتن و قپی اومدن الکی نیستم . همیشه و همیشه خود واقعیم بودم. شاید بخاطر همین سادگیم مسخرم میکنه. امروز حسابی دستم انداخت.و از اینکه بهش اجازه این رفتار رو دادم از خودم متنفرم . کل روزمو خراب کرده. 

الحق که دم اون زن گرم چون فهمیده ذاتت چقد نادرسته ...

و تنگ نظری 

مردا هم عزیزم چون هولن معمولا به زنا قشنگ سواری میدن یه سریشون 

من تاحالا دلم نیومده بگم دشمنم هم پیشرفت نکنه 

چون خدا روزی رسونه و خودش بخواد هر بنده ای رو عزیز میکنه

کلا جو مردها همیشه بهتره. صف نونوایی مردها دعوا نیست. عروسی مجلس مردونه بی حاشیه و... حالا برعکس..‌.

پدرم و عموم و برادرم همیشه از محیط کارشون که کاملا هم مردانه س و از حسادت ها و زیراب زنیها شاکین 

هر جاشو‌متوجه نشدی بگو.همسر من یه کاری برا دوستم‌انجام داد .دوستم‌به من گفت به فلانی گفتم مگه میشه ک ...

مرسی عزیزم.ببخش تو زحمت افتادی