2777
2789

بچه ها من فقط برای این موضوع با سیمکارت خواهرم عضو شدم من طلاق گرفتم بعد توی اون موقع که متاهل بودم باردار نشدم تنبلی تخمدان داشتم بعد از جداییم با یکی آشنا شدم اون ازدواج نداشته هیچوقت. حالا بعد یه مدت گیر داد ازدواج کنیم. یه 5 سالی باهم کات و آشتی داشتیم سرجمع شاید اندازه 1 سال باهم بودیم

یه ماه پیش  تولد اون بود گیر داد که باغ اجاره کنیم خودمون باشیم که عکس بگیریم و این چیزا من مخالفت کردم( چون دلم نمیخواست اصلا باهاش تنها بشم) بعد گفت خواهرمم میاد قبول کردم.من خودم ماشین دارم اون ماشین نداره قرار بود برم دنبالش که با ماشین من بریم کلید باغو تحویل بگیریم 

من کیک سفارش داده بودم خواستم سوپرایزش کنم اول تنها رفتم کیکو بگیرم بعد برم دنبال اون گوشیم تو ماشین موند وارد قنادی شدم انگار آماده نبود نیم ساعت زمان برد کیکو بدن بهم همش الافم میکردن این آقا چند بار زنگ زده بود گوشیم تو ماشین بود جواب نداده بودم کیکو که گرفتم رفتم دیدم 20 بار زنگ زده زنگ زدم بهش یهو شروع کرد داااااد و هوار عربده می‌کشید که کجایی چرا نمیای دنبالم صداشم کلفته اصن حالم بد شد داد میزد  

منم گفتم صداتو بیار پایین باز داد میزد کجا بودی چرا جواب ندادی منم هرچی میگفتم داد نزن گوش نمی‌کرد از لجم گفتم دوس داشتم جواب ندم گفت خیلی غلط کردی که دوس داشتی!  

بگم بقیشو؟ میخونید؟ 

چه بی ادددب ...انگار ارث باباشوطلب داشته مرتیکه..بااین نری زیر یه سقفا فردا هرروزبهت طعنه مطلقه بودنتو میزنه عزیزم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نگو که کیکو گرفتی ورفتی تولدش بخدا من بودم کوفتم نمیبردم براش

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

لایک

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍