الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بودن کسایی ک با قرص اورژانسی حامله شدن.خب ی آزمایش بده خیالت راحت شه
خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
اگه بچه شیر میدی امکان اینکه جواب تست اشتباه باشه هست چون هورمونها به هم ریخته س،انشاالله که باردار نباشی اما اگه بود هم هیچ اشکالی ندارد، فقط یه کم سختت میشه.در عوض بچه هات سر وپشت سر بزرگ میشن انقدر هم لذت بخشه که نگو. خود من بچه هام سر و پشت سرن، سختیش فقط دوران بارداری و حدود ۶ ماه بعدش بود
بچم بدنیا اومدنی حال من بد شد دهانه رحمم بسته نشد و باز موند بالن گذاشتن داخل رحمم،خون موند داخل لخته زد دیدن بی حسیم وا میشه زود دوختن شکممو،میخاستن ببرنم آی سی یو بعد گفتن جا نیس بردنم اتاق تحت مراقبت نگهم داشتن،با نفس مصنوعی نفس میکشیدم