2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودن کسایی ک با قرص اورژانسی حامله شدن.خب ی آزمایش بده خیالت راحت شه

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

مبارکه

ولی خداروهزار مرتبه شکر اورژانسی رو من اثر کرد

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
کاملا بی اثر مبارکه تو رو خدا سقط نکن نگه دار خدا بزرگه کمکت میکنه

زندگیش اونجوری ک گفته اوکی نیس تو تاپیکاش درگیره باهمسرش ،خدابزرگه ولی ادم باید شرایطشم نگاه کنه' کلی گفتم اینو نه فقط واسه ایشون

parasoo1989@

اگه بعد از ۱۰ دقیقه خط دوم ظاهر شده نتیجه معتبر نیست.

معمولا تو مثبت همون ثانیه های اول خط دوم ظاهر میشه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
مبارکه ولی خداروهزار مرتبه شکر اورژانسی رو من اثر کرد

بخدا از اینکه حاملم ناراحت نیسم از این ناراحتم ک دکتر بهم گفته زایمان دومت برابر با مرگته 

دخترمم سه ماهه بدنیا اومده 

تو باردار بودی روت اثر کرد یا چی؟

اگه بچه شیر میدی امکان اینکه جواب تست اشتباه باشه هست چون هورمونها به هم ریخته س،انشاالله که باردار نباشی اما اگه بود هم هیچ اشکالی ندارد، فقط یه کم سختت میشه.در عوض بچه هات سر و‌پشت سر بزرگ میشن انقدر هم لذت بخشه که نگو. خود من بچه هام سر و پشت سرن، سختیش فقط دوران بارداری و حدود ۶ ماه بعدش بود

چرا مرگ اخه؟

بچم بدنیا اومدنی حال من بد شد دهانه رحمم بسته نشد و باز موند بالن گذاشتن داخل رحمم،خون موند داخل لخته زد دیدن بی حسیم وا میشه زود دوختن شکممو،میخاستن ببرنم آی سی یو بعد گفتن جا نیس بردنم اتاق تحت مراقبت نگهم داشتن،با نفس مصنوعی نفس میکشیدم

بخدا از اینکه حاملم ناراحت نیسم از این ناراحتم ک دکتر بهم گفته زایمان دومت برابر با مرگته  دخت ...

بعد بارداری که دیگه اثر نداره

من ک ا ن دوم پاره شد نیم ساعت بعدش خوردم اورژانسی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا