2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مامان من  یهو شکم درد میشه میبرن بیمارستان  میگن صفراش سنگ گرفته بعد صفرا شو ورمیدارن ... بعد مدتی  مامانم پوستش زرد شد   شدیدا لاغر شد     خارش شدید   بعد بردیم دکتر    چیزی نگفتن و  دو بار  ی عمل بود ک  اسمش یادم نیس   عینهو اندوسکوپی  بازم خوب نشد و بیفایده  تهران پیش ی دکتر بردیم  بیمارستان خصوصی  یهو دکتر گف   سرطان مجرا صفرایی  بابامم از همجا بیخبر منم بیخبر یهو شک وارد شد بهمون بابام ک از حال رف   بعد دکتر  عوضی  ی روز مامانم بستری کرد    کلی پول گرف    ینی ی روزم نشد حدودا ۲ساعت ۱۰ میلیون گرفتن  هیچکاریم نکردن جز ی سرم  گف نمیشه    بعد  مامانم بردیم مشهد   اگر اشتباه نکنم دکتر علی اکبریان  عمل کرد خیلی زمانش طولانی بود ولی خدا روشکر  برطرف شد    باید رژیم غذایی بخار پز و سالم بگیری ک متاسفانه مادرمن رعایت نمیکنه  ولی این پروسه ۱سال طول کشی 

خداذوشکر خدابهمون رحم کرد مامانم بهمون برگردوند

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
 واسه مامان من  یهو شکم درد میشه میبرن بیمارستان  میگن صفراش سنگ گرفته بعد صفرا شو و ...

خداروشکر عزیزدلم ... چقد خوشحال شدم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خداروشکر عزیزدلم ... چقد خوشحال شدم

قربونت ان شاالله همه مریضا شفا پیدا کنن.... واقعا  سخته  برا دشمن ادم هم پیش نیاد 

شماره تماس یا مطب دکتر رو بهم میدین ممنون میشم پدر اوضاع خوبی نداره 

بیمارستان امام رضا  مشهد مادرم عمل انجام داد 

اگ اشتباه نکنم علی اکبریان بود دکترش  تماس بگیرین بیمارستان سوال کنید  شزمنده شماره ای چیزی ندارم ازشون

خدا خیرش بده