2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان، من هم یکی از نزدیکانم درگیر سرطان مجاری صفراوی شده، تقریبا شش ماهه متوجه شدیم و می‌خوام برای روشن شدن موضوع اینجا تجربه خودمون رو منتقل کنم، اولا بگم این سرطان در موارد زیادی قابل جراحی هست، فقط باید اولا پیش دکتر درست مراحل تشخیص رو پیش ببرید، تشخیص این موضوع به روش اندوسونو و نمونه برداری و ارسال به پاتولوژی هست (توسط متخصص گوارش)، بعد از مشخص شدن جواب پاتولوژی پزشک برای کاهش بیلی روبین و زردی بیمار در مجاری صفراوی استنت می‌ذاره و بعد ارجاع میده به متخصص جراح هپاتوبیلیاری، در تهران جراح های خوب دکتر فخار (بیمارستان شریعتی) دکتر جعفریان (ایشون از نظر طبابت عالی هستن ولی به زحمت راضی به عمل بیمار میشن)، دکتر مرادی (کلینیک یلدا, بیمارستان امام خمینی، البته من مستقیما کار ایشون رو ندیدم ولی در این زمینه فعال هستند) دکتر منصوریان (بیمارستان فیروزگر) هستند. در ادامه بسته به نوع متد جراحی ممکنه جراحی دو مرحله ای (مرحله اول: پورتال آمبولیزیشن کبد، و مرحله دوم: لوبکتومی) یا جراحی یک مرحله ای اکستندد هپاتکتومی انجام بشه که هر متد معایب و مزایای خودش رو داره. بعد از جراحی هم خود پزشک ارجاع میده برای شیمی درمانی یا رادیوتراپی. امیدوارم براتون مفید باشه، اینا حاصل شش ماه دوندگی خود ما بود و دوست داشتم تجربه م رو منتقل کنم تا شاید بدرد یکنفر بخوره. موفق باشید

سلام

مادرم مبتلا شد ولی متاسفانه پنهان بود ۲سال بود بی اشتهایی وتهوع داشت بعد از کرونا اینجور شد آخه کروناهم گرفت بیمارستان فجر دو هفته بود ودرمان شد اومد خونه ولی بی اشتها وتهوع داشت دوباره رفتیم فجر بررسی کردن گفتن کیسه صفرا عاملش هست باید درش بیاریم،کیسه صفرا کامل درآووردیم اومد خونه دیدیم بازم بی اشتها وتهوع خوب نشده ،کجدار مریض میگذشت تا رفتیم گوارش دوباره تصویر برداری ها ونمونه برداری ها ولی هیچی معلوم نمیشود تا اینکه اسفند پارسال ی دفه شدیدا وزن کم کرد وضعیف شد بطور باورنکردنی رفتیم دوباره بیوپسی وسونو ایندفه خودشو نمایان کرد ودکتر گفت مجاری صفرا تومور هست وشدیدا درحال بزرگ شدن وپخش هست البته من مخالف بودم شیمی درمانی بشه دوست داشتم اذیت نکنیم مادر را ولی دیگر خواهررا گفتن شیمی درمانی کنیم اردیبهشت شکم آب آوورد که تخلیه شد وشیمی درمانی شد مرحله اول دکتر گفت ببرین خونه بیست روز بعد مرحله دوم انجام بشه

که متاسفانه یک هفته بعد درخونه حالش بد شد وتهوع خون مانند دکتر گفت خونریزی داخلی شده بیارین فیروزگر که بردمش بیمارستان احیا شد وبلافاصله پرکشید ورفت  بیچاره خیلی دردمیکشید طاقت دردکشیدنش نداشتم پرکشید ب آرامش رشید

سلاممادرم مبتلا شد ولی متاسفانه پنهان بود ۲سال بود بی اشتهایی وتهوع داشت بعد از کرونا اینجور شد آخه ...

روحش شاد گلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
سلام دوستان، من هم یکی از نزدیکانم درگیر سرطان مجاری صفراوی شده، تقریبا شش ماهه متوجه شدیم و می‌خوام ...

سلام،پدر من مشکوک ب این بیماری هست، ممکنه بگید اون آشناتون که این بیماری رو داشت دقیقا کجا بردید و چ کار کردید پیش کدوم دکتر و بیمارستان؟

سلام،پدر من مشکوک ب این بیماری هست، ممکنه بگید اون آشناتون که این بیماری رو داشت دقیقا کجا بردید و چ ...

سلام امیدوارم کسالت پدرتان برطرف شده باشد.

برای چکاپ و تشخیص اگر تهران تشریف دارید به کلینیک گوارش و کبد مسعود بروید. دکتر محمد نژاد و دکتر فخار از پزشکان حاذق آنجا هستند.

اگر مشکوک به بیماری هستند سریع اقدام نمایید.

سلام،پدر من هم مشکوک ب این بیماری هست ممکنه بگید پیش کدوم دکتر رفتید؟

سلام  مشهد بیمارستان امام رضا اگر اشتباه نکنم دکتر علی اکبری

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين