2777
2789
عنوان

دیر به حرف اومدن پسرم و مشکلات حافظه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 22 پست
حرف نمیزنه چطور سنجش قبول شده؟ ماشاا... بهش.پس هوشش خوبه. نگفتن که ممکنه تو طیف باشه؟

سنجش سوالایی که نیاز به صحبت داشت رو تغییر به سوالای هوشی کردن و بهم گفتن خدارو شکر کن مشکل هوشی نداره و مدرسه ای بزار که آشنا باشه و بدونن مشکلش این هست

حتی نامه دادن براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنجش سوالایی که نیاز به صحبت داشت رو تغییر به سوالای هوشی کردن و بهم گفتن خدارو شکر کن مشکل هوشی ندا ...

اها یعنی شما از قبل به سنجش گفته بودی مشکلشو.

ببخش میپرسم آخه پسرمنم مشکل گفتار داره

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
من که اینستا ندارم چیکار کنم

والا من خودم از اینستا آشنا شدم باهاشون ولی بزنین تو نت اطلاعات و شماره تماس شون هست موسس و مدیر شون آقای بیگدلی اسم روش شون شبیه سازی ذهن هستش

ممنون که براتون مهم بود و جواب دادین  ولی اینا دیگه براش پیش پا افتادس اینقدر که انجام داده و ...

خواهش میکنم ، حتما مهمه ، اما میشه یه کاری بگم انجام بدید ؟!

اینکه ب تقدیر خدا اعتماد کنید در همه زمینه ها ، جوری ک مشکل فرزندتون رو جزئی از بقیه مواردی بدونید ک بابتشون بطور برابر ، صلاح خودتون و خوانوادتون رو ب هرشکلی ک قرار هست پیش بره و هرچیزی ک قرار هست واستون مقدر کنه رو بخدا بسپارید ، با اعتماد کامل بهش ، بیشتر از هرچیزی سعی کنید عظمت پروردگار رو درونتون تجسم کنید ، بعد از یک مدت سپردن و باور ب توانایی و عظمتش، بدون هیچ نگرانی و تنشی در زندگی ، تمامأ همه اتفاقات خوب واستون رقم خواهد خورد ، پاداش و لطف خدا همیشه شامل حال کسانی میشه ک یادش میکنند و باورش دارند ، مشکلاتی ک من داشتم بیش از اینها بود ک هرچند اصلا بحث مقایسه نیست ، تنها کاری ک من کردم ، مشکلاتم رو پذیرفتم و واسشون آماده شدم ، بخدا سپردم ، همیشه میگفتم هرجور خودت صلاح میدونی واسم رقم بزن حتی اگر درد و رنج رو بهمراه داشته باشه ، معجزه رو خودت بساز آبجی ، باور کن خداوند دل های پاک رو با پاداشی غیر قابل تصور جواب میده ، آرامش رو برای تک تک خانواده عزیزتون آرزو میکنم 🙏🏻

خواهش میکنم ، حتما مهمه ، اما میشه یه کاری بگم انجام بدید ؟! اینکه ب تقدیر خدا اعتماد کنید در همه ز ...

ممنون از اینکه بهم یادوری کردی که خواست خدا بوده پسر بزرگم این تفاوت رو داشته باشه همونطور که حتی بارداری روی پسرم متفاوت بود و تا ۱۳ هفتگی از وجودش خبر نداشتم 

و دکترا بهم گفتن نگرانش نباش خدا بینهایت مواظبشه