2777
2789
عنوان

كي از فايلهاي سيد حسين عباس منش زندگيش خراب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21327 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همین آدم ها بود که پیامبر قبل از رحلت فرمودن که اگر می‌خواهید گمراه نشید به قرآن و اهل بیت تمسک کنی. غیر از اون همه گمراهی و تنهایی و تا یکیه. کار شیطان همینه اول راهو بهت قشنگ نشون میده ولی وسطش ولت میکنه. تا بیفتی تو افسردگی و پوچی و من هم متاسفانه دوسال پیش همین راهو رفتم متاسفانه داشتم اشتباه میرفتم. خدااااا رحم کرد. ره اون پوچی و تنهایی لود. باید مردم رو مسخره می‌دیدی هر چی گفتن بگی تو هیچی حالیت نیست من قانون بلدم. در حالی که اشتباه. خدا کمک کرد با ذکر استغفار و قرآن وگریه برای امام حسین آروم شدم. امام حسین این همه مصیبت دید. با بدترین آدم ها طرف بود

. یعنی هم فرکانس نبود با خدا؟ شکر گزار تر از اون کی هست؟ نزدیک تر از اون و معصومین به خدا کدوم آدم هست. کدوم آدم سه روز گرسنه میمونه و هربار افطار شو میده به نیازمند. ولی عباس منش میگفت اینکه نذر میکنید پولدار بشید به نیازمند فکر غلطی. می‌گفت دوره مو رایگان نمیدم پکیج ها رو ارزون نمیدم تا باور هاتون بزرگ شه. امام حسین هم همین طور بود؟ پیامبر یه باور هایی به مردم داد تو کتاب قرآن از طرف خدا هنوز که هنوزه تحریف نشده. آیا پولی گرفت؟ آیا دلسوزی باور غلط هست. آیا رها کردن خانواده کار درست هست؟ خونوادم قبولش ندارن. حتی پدرش. پس هاشون مرد. این یعنی تلاش ممنوع. تلاش برای رضایت پدر و مادر که چقدر آیه دارین براش و اون هیچ وقت نمیگه. خدا رها نمیکنه این آدم ها رو. که به نظر میرسه وصله به موجودات غیر ارگانیک

ميگه به كسي دل نسوزونيدميگه حتي به بچه خودت هم دلت نسوزهميگه اصلا به خانواده و همسر و فرزند وابسته ن ...

عجب چطوریاس که ما دوره خریدیم استفاده کردیم الان هم رابطه با همسرمون بهتر شده،  هم نمازمون به موقع و هم الحمدالله درامد و کلا زندگیمون بهتر شده؟؟؟؟  فک نمی کنی مشکل از همسرتون باشه؟ 

عجب چطوریاس که ما دوره خریدیم استفاده کردیم الان هم رابطه با همسرمون بهتر شده، هم نمازمون به موقع و ...

سلام عزیزم 

منم نتیجه دیدم دو روز روی باور مالیم،کار کردم خدا عباسمنش،رو خیر دنیا و اخرت بده 

تمریناتش،ذهنی وخیلی عالیه ولی باید مکرر تکرار کنیم و فقط روی ذهن خودمون کار کنیم 

کلا ایشون تمام‌مشکلات و اتفاقات و شرایط و آدمهای زندگی ما رو ب خاطر افکاری که از بچگی داشتیم معرفی میکننن،و خدا خیرش بده که چطوری کمک میکنه که با کارکردن روی ذهن خودت بتونی وصل شی ب خدای مهربان ک ب یک اندازه وهابه،و ثروت رو برای همه میخواد و هر لحظه کمکت میکنه با آسانترین راه ها برسیب خواسته هات خدای واقعی رو استاد عباسمنش ب ادم میشناسونه تمام حرفهاشم،از ریشه آیات قرآنی هست و عالیترین برداشت رو داره از قرآن و معنی دقیق و درست و مفهوم آیات قرآن رو عالی توضیح میده و ذهن و قلب ادم رو متوجه خداوند میکنه و فقط نیرو و قدرت رو تو ذهن میده به الله منم دوست دارم با شما هم صحبت باشم 

شما بلد نیستید از قوانین جهان استفاده کنید چطور میتونید استاد عباس منش رو مقصر بدونید به همین دلیل ا ...

درسته دقیقا 

استاد فقط میگه روی باور ذهنت کار‌کن 

با افکارت مثبت فکر‌کن 

روابطتت،۹۹ درصد درست میشه اگر‌تمرین انجام بدی روی ذهن خودت 

اگر کسی مدار تونیست 

یک درصد اونم احتمال داره نباشه که خودش از زندگیت حذف میشه 

چون مثل شوهر من هر فايل و١٠٠بار گوش نكردي

من پیام هاتون رو خواندم من هم حرف های عباس منش رو گوش می‌کنم ولی ازش بت نساختم و از اونجایی که انسانه و جایز الخطا هیچ وقت نمیگم همه حرفهاش درسته و بی چون و چرا قبول کنم شاید از صد در صد حرف هاش هشتاد درصدش درست باشه و نتیجه های خوب بده، مشکل شوهر شما اینه که یا سنش کمه یا ضریب هوشیش، کسی که یکی رو بی چون و چرا قبول میکنه یعنی بت سازی و شرک چون فقط خدا بی عیب و نقصه، کلا افراط و تفریط تو هر چیزی اعتیاد محسوب میشه و اعتیاد به هر چیزی هم خانمان سوزه،شما نباید عباس منش رو نفرین کنی بلکه باید خودت رو برای انتخاب شوهر کوته فکر سرزنش کنی.

من ی سوال دارم ،یکی و پیدا کنید که از این عباس منش و فایلاش وضعش خوب شده باشه ،بعد کی میدونه عباس منش واقعا این داراییو داره؟منم فردا میرم از ی ویلا توی ی جا فیلم میگیرم میگم مال منه ،محض رضای خدا ی دکتر ی مهندس پیدا کنید که مزخرفات اینو گوش کنه اخه خودتون برید ادبیات این ادمو ببینید .هرکس این فایلها را مجانی گوش کند استاد عباس منش راضی نیست و فایلها بدرد اونمیخورد ،این چرندیات چیه