2777
2789
عنوان

بچه ۵ سالتون چند ساعت میخوابه؟؟؟

321 بازدید | 12 پست

من سه قلو دارم از صبح که بیدار میشن تا شب نمیخوابن شبم ساعت ۱۰ میخوابن تا ۷ صبح

در طول شبم چندین دفعه بیدار میشن یا کافیه کوچک ترین صدایی بیاد یا من از پیششون بلند شم برم بیرون از اتاق سریع بلند میشن

نه شب میخوابه شیش صبح هم بیدار میشه 

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

خدا کمکت کنه سه قلو.

پسر منم ۴ سالشه مثل مال شما خوابش کم و سبکه همش بیدار میشع.تازگیا دکتر مکمل منیزیم داده خیلی بهتر شده خوابش گفتم به شمام بگم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه سه قلو. پسر منم ۴ سالشه مثل مال شما خوابش کم و سبکه همش بیدار میشع.تازگیا دکتر مکمل من ...

بچه های منم میخورن اما فرقی نکردن واقعا کلافه شدم یه جورین اگه من به زور نگم بریم بخوابیم تا ۱۲ شبم بیدار بمونن براشون مشکلی نیست بازم همون ۷ صبح بیدار میشن در طول روز حتی یه ساعتم نمیخوابن خب من فکر میکنم این کم خوابی به رشدشون اسیب میزنه

وای چه خوشه سه قلو😍 ساعت 9 بزارن بخوابن ،10 برای بچه دیره بخاطر همین خواب خوبی ندارن شب

فرقی نمیکنه زودترم بخوابن بازم کم خوابن

مشکل من این بیدار شدنشون در طول شب

یعنی حتی من شبم حریم خصوصی ندارم از دستشون

بچه های منم میخورن اما فرقی نکردن واقعا کلافه شدم یه جورین اگه من به زور نگم بریم بخوابیم تا ۱۲ شبم ...

من اونقدر متاصل شده بودم از بیخوابیای این دیگه دکتر بردم و آزمایش گفت منیزیم بده اون یکم کمک میکنه. هر سه باهم بیدار میشن؟

من اونقدر متاصل شده بودم از بیخوابیای این دیگه دکتر بردم و آزمایش گفت منیزیم بده اون یکم کمک میکنه. ...

یکیشون بیدار میشه شروع میکنه گریه یا راه میوفته از تختش میاد پایین سر و صدا میکنه معمولا بقیه هم بیدار میکنه

یکیشون بیدار میشه شروع میکنه گریه یا راه میوفته از تختش میاد پایین سر و صدا میکنه معمولا بقیه هم بید ...

آخی عزیزم خیلی سخته ولی برا مدرسه شون تایم بیداریشون خوبه