2777
2789

چند تا چیز ذهنمو در گیر کرده. 

اول اینکه  وقتی هندی هاا مرده هاشونو میسوزونه با چوب بوی کباب در نمیاد عایا؟؟ 😂. 

دوم اینکه شمام بی دلیل از بعضیا بدتون یا خوشتون میاد مثلا همسرم ی دختر عمو داره با اینکه هیچ بدی نکرده بهم بد حرف نزده باهام ازش خوشم نمیاد ی دختر عمه هم داره همچنین اصلا حال نمی‌کنم باهاش در حالی که هیچ بدی نکردن بهم. 

یا ی عمو زنعمو دارن همه ازشون بد میگن هاا ولی من عاشقشونم شما اینجور شدین. 

چ چیزایی ذهنتون در گیر کرده بگید دور هم باشیم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یا چرا بعضیا ی چیزایی که خودشونم میدونن دو سه روزه گندش در میاد دروغ میگن تازه هیچ سودی هم نداره براشون اون دروغ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین جوجه نمیزارن وسط باد بزنن که.. یه جاهایی مثل تنور هست ک در داره.. افقی وارد میکنن. دودش از دودکشش میره بالا. خانواده هم نمیزارن بالا سرش باشه.. در نرده ایی هست که میبندن از پشت نرده نگاه میکنن

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

یا دخالت های بی جا تو زندگی دیگران میکنن در حالی که خودشونم میدونن واقعا ربطی بهشون نداره و طرف خودش صلاحشو میدونه شاید طرف اینجوری دوس داره سلیقه اخلاقش

عین جوجه نمیزارن وسط باد بزنن که.. یه جاهایی مثل تنور هست ک در داره.. افقی وارد میکنن. دودش از دودکش ...

اهااا آخه من تو فیلما دیدم همین جور آتیش میزنن

یا چرا بعضیا ی چیزایی که خودشونم میدونن دو سه روزه گندش در میاد دروغ میگن تازه هیچ سودی هم نداره برا ...

متنفرم ازین آدما 

دروغ بی دلیل، میدونه میدونم دروغ میگه صاف تو چشام نگا میکنه دروغ میگه 

چقدر وقیح (خواهر شوهر) 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من نمیدونم چرا خواستگاری ک دارم سرکار نمیره:/ بعد توقع داره منم ازدواج نکنم با کسی جز خودش...

بعدش میگه کار شرکتی دوست ندارم .

بعدش میگه میخوام یکاری خودم راه بندازم بازم بعدش میاد میگه باید خانوادم بهم پول بدن کار راه بندازم

یه معلم شیطون💚🌱
متنفرم ازین آدما  دروغ بی دلیل، میدونه میدونم دروغ میگه صاف تو چشام نگا میکنه دروغ میگه  ...

مثلا دختر عموی شوهرم برا عروسی خواهر زادش میگه  4 تومن داده لباس بد اون یکی دختر عمش میگف دروغ میگه نخریده

اهااا آخه من تو فیلما دیدم همین جور آتیش میزنن

ولی یک چسزی تعریف کنم براتون دختر همسایع مادرم بالا پشت بوم خودشو اتیش زد بعد از شدت درد وسوختگی بدو بدو میکرد همدن بالا تموم محل بوی کباب می اومد طفلی ۹۰ درصد سوخت وفوت شد