2777
2789
عنوان

بچه ها مسئول آهنگ شاد شدم😐😂😂 اهنگ پیشنهادی میخاااامم

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 26 پست
عزمزمه من جست‌وجو میزنم چیزی پیدا نمیکنه  فک کنم کانال رو خصوصی کردی اره؟؟

اره خصوصیه لینک رو توی یه پیوی کپی پیست کن وارد شو

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
مرررسی عزیزم یک دنیا ممنونم ازت❤❤

بوس بت

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با اجازت منم عضو شدم 

اشکال نداره عزیزم❤

حالم بهم میخوره از بی عرضه بودنش ....  وایستاد مامانش هر چی دلش خواست گف  میتونست جلوشو ...

اینی ک الان ادعای عاشقی میکنه جواب مامانشو نداده مطمئن باش در اینده هم تو روت وایمیسته بخاطر مامانش، خداروشکر تموم شد پس، انشالله یه قسمت بهتر نصیبت بشه دختر

واس من خراب شد همه چی  تموم شد 😊😔😊

عزیز دلم چرا ناراحتی. 

بخدا این جور نشدن نشونه لطف خداس.

اصلا ناراحت نباش.  

خدارو هم شکر کن از شر این مادر عفریته و این مرد بی عرضه راحت شدی. 

تو هنوز جوونی و صد تا موقعیت بهتر داری. 

با تمام انرژی به زندگی ادامه بده. 

برات بهترین هارو آرزو میکنم. 

سلام عزیزم من داستانتو دنبال میکردم منتظربودم ببینم چی میشه  اصلا دگ خام حرفاش نشو. از الان خودشو نشون داد پسره خدا خیلی دوست داره ک نذاشت بیشتر جلو بری. امیدوارم ی آدم خوبی قسمتت بشه 

سرگروه بنفش💜سرگروه آبی💙مانکن‌های زیبا 🌸🌸

منم چک می کردم ببینم تاپیک جدید زدی یا نه

واقعا جای تعجب داره هم پاشده رفته خواستکاری

هم‌ جلوی مامانش ساکت مونده وچیزی نگفته

پس حق داشتیم انقدر می گفتیم مادر وپدر خواستگار شرط.

تو که دیگه جوابش نده ولی این بدون تو میمیرم به مادرت بگو 

قرص ومحکم که من فلانی می خوام

نه هی به من پیام بدی

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

در هر صورت امیدوارم در بهترین زمان با بهترین ادم زندگیت آشنا شی وازدواج کنی وخوشبخت بشی❤

عزیزم تا تاپیک جدید ام توصیح دادم همه چیو 

ممنون از دعای قشنگت دوست عزیزم 

حیف بلد نبودم اد کنم شما رو اونجا 😶😂