2777
2789

دوستان مسئول اهنگ شاد شدم برا مراسم دوستم 

اهنگ پیشنهادی تون رو برا رقص بگید 😐

وای  من حس میکنم فردا آبروم میره😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چقدر منتظر بودم تاپیک بزنی؟ چی شد ک تموم شد اخه😢

من از همگی تون کلی معذرت میخام انقدر تو خصوصی ازم سوال پرسیدن ک ... من شرمنده ام واقعااا 

ببخشید چند روز اول خودم حال و حوصله درسا و حسابی نداشتم

مامانش قبل از اینکه بیاد خونه ما با مهدی رفته بودن خونه خواهرش برا دختر خواهرش خواستگاری 

وقتی ام اومد خونمون چیزی جز تیکه کنایه و دعوا نبود

قشنگ انگاری اومده بود تموم کنه و بره 

مامانش نشست هر چی دلش خواست گفت 

مامان منم نتونست سکوت کنه چند بار جوابشو

داد 

مثلا برگشته بود ب مامانم میگف من ک با پای خودم نیومدم راضی نبودم اصلا ؛ گویا دختر و پسر مشکل دارن 

مامانمم گف من براتون کارت دعوت نفرستاده بودم اینا هم مشکل شون شمایید نه چیز دیگ 

کلا همینجوری هر چی دلش خواست گف 

پسره هم لال بود هیچی نگف 

دیگ کلا انقدر فضا سمی بود بعد حرفا و چایی و میوه پاشدن رفتن 

باباش هم معذرت خواهی کرد و خودشم معذرت خواهی کرد ...  

فقط دیروز پیام داده بود من بدون تو میمیرم 

منم جوابشو ندارم 

من توی تلگرام یه چنل زدم توش اهنگای شاد ریختم فقط خودم توشم میخوای بدم بهت

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
من واسه رقص میخامااا  مراسم دوستمه  والا هر چی میگردم آهنگ قشنگ نیس 😕😕

رقص دیگ

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
بفرس دورت بگردمممم مرسی❤❤❤

قربونت عزیزم

اینه 

https://t.me/+SYu5-usb9iwxMTQ8

من از همگی تون کلی معذرت میخام انقدر تو خصوصی ازم سوال پرسیدن ک ... من شرمنده ام واقعااا  ببخش ...

عجب ادمیه هااا

پیامش جوواب بده بگو پس بمیر چون حتی نمیخوام دیگه پیامی ازت ببینم چه برسه به چیزای دیگه...بعدم بلاکش کن

امیدبذر هویت ماست💚🌱
عجب ادمیه هااا پیامش جوواب بده بگو پس بمیر چون حتی نمیخوام دیگه پیامی ازت ببینم چه برسه به چیزای دی ...

حالم بهم میخوره از بی عرضه بودنش .... 

وایستاد مامانش هر چی دلش خواست گف 

میتونست جلوشو بگیره 

عفریته ..‌.

من دیگ جواب پیامشو نمیدم 

پاشده رفته خواستگاری.... خاک بر سرررر😊😊😊