یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم من ۸ماه پیش درخواست مهریه و نفقه دادم و ازش شکایت کردم ولی فقط مارو فرستادن شورای حل اختلاف پس قضیه ی مهریمو نفقم چی میشه یعنی باز باید برم دنبالش؟
امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم☺️💪🏻
عزیزم من دادخواست طلاق دادم و شوهرم کمپ بود الان رفته زندان واسه کتکی که زده وپامو شکسته فعلا بلا تکلیف زندانه.شنبه نوبت جلسه دادگاه دارم شورای حل اختلاف بنظرتون اونجا چیا بگم که زیاد پروسه طلاقت طولانی نکنن
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
نه جانم این طرز فکر اشتباهه الان متاسفانه خیانت خانم ها انقدر زیاد شده که طلاق هایی که باعث و ...
اگ ی زن بخواد طلاق بگیره اولین اقدامش چیه
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar