2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من ۸ماه پیش درخواست مهریه و نفقه دادم و ازش شکایت کردم ولی فقط مارو فرستادن شورای حل اختلاف پس قضیه ی مهریمو نفقم چی میشه یعنی باز باید برم دنبالش؟

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
اگه اقایون ادم بودن انقد طلاق نبود ! ادم باورش نمیشه دادگاها پره همشونم داد از مردا دارن 

نه جانم این طرز فکر اشتباهه 

الان متاسفانه خیانت خانم ها انقدر زیاد شده که طلاق هایی که باعث و بانیش خاتم هستن هم زباده 

عزیزم من دادخواست طلاق دادم و شوهرم کمپ بود الان رفته زندان واسه کتکی که زده وپامو شکسته فعلا بلا تکلیف زندانه.شنبه نوبت جلسه دادگاه دارم شورای حل اختلاف بنظرتون اونجا چیا بگم که زیاد پروسه طلاقت طولانی نکنن  

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
نه جانم این طرز فکر اشتباهه  الان متاسفانه خیانت خانم ها انقدر زیاد شده که طلاق هایی که باعث و ...

اگ ی زن بخواد طلاق بگیره اولین اقدامش چیه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سلام عزیزم من ۸ماه پیش درخواست مهریه و نفقه دادم و ازش شکایت کردم ولی فقط مارو فرستادن شورای حل اختل ...

دوست عزیزم مهریه اصلا به شورای حل اختلاف ارجاع داده نمیشه و میره دادگاه ثناتونو چک کنید شعبه مشخص هست ..دادنامه ببیت صادر شده یا نه

نفقه به شورا ارجاع داده میشه ...ثناتون رو چک کنید باید رفته باشه کارشناسی بشه اول 

سلام عزیزم من ۸ماه پیش درخواست مهریه و نفقه دادم و ازش شکایت کردم ولی فقط مارو فرستادن شورای حل اختل ...

من نوبت نفغه شورای حل اختلاف داشتم نرفتم شماجلسه اول چی بهتون گفتن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اگه زن طلاق بخواد و مهریه و نفقه نخواد به جاش حضانت دائن بجه شو بخوادو شوهر راضی نباشه معمولا چقدر ط ...

طلاق بر چه اساسی ؟ 

حضانت دائم‌معنا نداره .دختر بعد ۹ و پسر ۱۵ ..از حضانت کلا خارج میشن ..