2777
2789

من بعد چندین سال هنوز نمیدونم راستش اوایل برای این جواب بله. دادم که فکر میکردم شوهرم دوستم داره ولی یک سال بعد ازدواج دفتر خاطراتش پیدا کردم که کلا درباره دوست دخترش بود حتی تو دوران عقدمون از من اسمی نبرده بود فقط،روز مره هاش نوشته بود حتی با اینکه یک سال از ازدواجمون می‌گذشت هیچی راجع به من ننوشته بود با اینکه به خدا زیباترین دختر خانواده شون هستم چه طرف مادری چه پدری خودم و شوهرم هیچ کس نیست در حد من زیبا باشه یا اینکه از لحاظ اخلاقی خیلی شاد و پر انرژی هستم و خیلی هم اهل سازشم ولی با این حال بعد ۹ سال نمیدونم شوهرم دوستم داره یا نه ؟؟

شده دغدغه زندگیم به نظر شما از کجا بدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش بپرس🥲

برو بگو دوسم داری؟😐😂💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_

ببین چیزایی که دوست داری یادش میمونه...مثلا خوراکی یا گلی که دوس داری برات بگیره بدون اینکه بگی

نوازشت میکنه...جدا از سکس

باهات حرفای خصوصیشو میزنه

حواسش به تغییراتی که میکنی هست یا نه

و ازین چیزا

لازم نیست حتنا به زبون بیاره

از رفتارش بفهم

گریه میکنی میاد آرومت کنه

عصبی هستی داد میزنی کوتاه میاد

بدونه چیزی هوس کردی برات میخره

جلو جمع بهت توجه داره مثلا صداش کنی زودجواب میده یا باید صد بار صداش کنی تازه بگه هان

تو پیش خانوادش بهت احترام میزاره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب معلومه میگه اره😐علاقرو باید از رفتاراش فهمید زبونی ک همه بلدن 

همونم دلگرمیه خو😂

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_