من بعد چندین سال هنوز نمیدونم راستش اوایل برای این جواب بله. دادم که فکر میکردم شوهرم دوستم داره ولی یک سال بعد ازدواج دفتر خاطراتش پیدا کردم که کلا درباره دوست دخترش بود حتی تو دوران عقدمون از من اسمی نبرده بود فقط،روز مره هاش نوشته بود حتی با اینکه یک سال از ازدواجمون میگذشت هیچی راجع به من ننوشته بود با اینکه به خدا زیباترین دختر خانواده شون هستم چه طرف مادری چه پدری خودم و شوهرم هیچ کس نیست در حد من زیبا باشه یا اینکه از لحاظ اخلاقی خیلی شاد و پر انرژی هستم و خیلی هم اهل سازشم ولی با این حال بعد ۹ سال نمیدونم شوهرم دوستم داره یا نه ؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
خب معلومه میگه اره😐علاقرو باید از رفتاراش فهمید زبونی ک همه بلدن
همونم دلگرمیه خو😂
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_