2777
2789

وای اره خیلیییی ضرر داره تا دو هفته نباید بجز کارای شخصی خودت مثل غذاخوردن و... کار دیگ ای کنی 

مثلا غذا درست کردن ظرف کم هم باشه بشوری ضرر داره 

تا دو هفته نباید رابطه برقرار کنی 

کپسول و قرص آهن بخوری و حسابی تقویت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره خیلیییی ضرر داره تا دو هفته نباید بجز کارای شخصی خودت مثل غذاخوردن و... کار دیگ ای کنی  ...

😢😢😢😢 رابطه که ندارم 

کار خاصی هم خونه نمیکنم 

ولی دل تو دلم نیست برم سرکار ، همش دلم اونجاست 

خیلی مراقبت کن

پاهات بپوشون سرما نخوره منظورم شلوار گرم هس حتی اگ عرق میکنی

کمرت بپوشون حتما ازاین پشمی ها استفاده کن

پیشانی تو هم همینجور

دارچین و هل و گرمی جات هم بخورک. رحمت سرد نشه وعفونت نکنه خدایی نکرده

من پارسال کورتاژ شدم مراقبت نکردم الان پادرد و کمردرد دارم داغوووون

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
به نظرم بیشتر استراحت کن، کاچی بخور حتما حداقل یک هفته تا ده روز  به خودت برس و تقویت کن

کاچی میخورم 

دفعه دومه کورتاژ میشم 😔

میگم برم سرکار روحیمم بهتر میشه 

دودلم برم یا هفته بعد برم

خیلی مراقبت کن پاهات بپوشون سرما نخوره منظورم شلوار گرم هس حتی اگ عرق میکنی کمرت بپوشون حتما ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ❤️

پس این دو روز رو هم تحمل کنم سرکار نرم 😢

از عطاری هم قرص کمر بخر نر وماده داره

بزار رو شعله پخش کن و شعله ملایم وقتی ترکید خاموش کن و اون مواد سفیدشو در بیار واسیاب کن با نبات چون خیلی تلخه خیلی

واس کمر درد و تقویت کمرت عالیه من یه مدتی بعدتر خوردم چون خیلی کمر درد بودم واقعا تاثیرداشت

الان پشیمونم ک چرا مراقبت نکردم موقعی ک کورتاژ شده بودم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ن ن باید همش دراز بکشی استراحت کنی😡

ن دیگ درازکشم نیاز نیس میتونه بشینه و حرکت کنه واینا‌حموم نرو فقط بااب سرد مستقیم نشور خودتو

خشک کن خودتو بادستمال

قرص های خشک کننده ک داده رو مرتب بخور

قرص های اهن بخور

چون بعدکورتاژ خونریزی زیاد نیس

علت کورتاژتون چی بوده؟

ن ن باید همش دراز بکشی استراحت کنی😡

واقعا 😢

من از چهارشنبه مدرسه نرفتم بیمارستان بستری بودم 

دو روزه کورتاژ شدم ، ترخیص شدم 

یکی از مامانا می‌ره کلاسم برنامه روزانه بهش میدم ،درسای اصلی هم تو شاد فیلم میفرستم ولی هم دلتنگ بچه هامم ،هم نگران که یه وقت عقب نیفتن 

انگار یه عذاب وجدانی دارم میگم زودتر برم کلاس

ن دیگ درازکشم نیاز نیس میتونه بشینه و حرکت کنه واینا‌حموم نرو فقط بااب سرد مستقیم نشور خودتو خشک کن ...

ن الکی گفتم سر کار نره ☹️ 

من استارتر نیستم 

ولی بچم قلبش واستاد 

ن الکی گفتم سر کار نره ☹️  من استارتر نیستم  ولی بچم قلبش واستاد

شمام کورتاژ کردین تو چند هفته