2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تا کسی تاپیک میزنه از مشکلش میگه بهش میگن طلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاده منم دیدم خدا خیرت بده منم ناراحت میشم اکثرا هم مجرد هستن 

به خدامنم مجردم اصلاهاج وواج میمونم هیچوقت کاردرستی نمیدونم این جورتوصیه هارو....ببینیدطرف میگه من اگرشوهرم چنین کنه چنان میکنم و... به نظرم چون زورشون به همسرشون توی زندگی نمیرسه میان اینجاتوصیه ارائه میدن

چون نسخه خودشون رو برای همه می پیچن

واز همه مهتر طرف تجربه زندگی نداشته

وسوم هیچکس جای هیچکس نیست

باید با کفش طرف راه بری تا بفمی

وکلا یکچیزی میگن که نگیم چرا طفلک حرف نزده!

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

جالب اینجاس من میگم حالا یکم تلاش کنید برا زندگی بعد طلاق همیشه بهتر نیست همه میریزن سر من ک خفت و خ ...

جو سایت اینجوری شده یجورایی این نظر دادن طلاق تو سایت فرهنگ سازی شده و فکر نکنم درست بشه منم چند بار به کسایی که گفتن طلاق گفتم که از اول بسم الله بدون ورود به اون مشکل نگین طلاق ریختن سرم و کلی چرت و پرت گفتن دیگه بیخیال شدم بعضیا حقشونه با ریسمان پوسیده ی همچین بی عقلایی برن تو چاه

جالب اینجاس من میگم حالا یکم تلاش کنید برا زندگی بعد طلاق همیشه بهتر نیست همه میریزن سر من ک خفت و خ ...

چندروزپیش یه خانم که طلاق گرفته بودباحال زارازخدامیخواست همسرش زن فعلیش روطلاق بده بااون ازدواج کنه دوباره...😔

اره دقیقا.حالا طلاق بگیره انگو حرف بیفته دنبالش یا مزاحمت براش به وجود بیاد یا بخاطر پول مجبور بشه بره کارگری یا بچش آواره بشه خونه اینو اون دیگه خفتو خاری نیست.ولی زندگیشو جموجور کنه شوهرشو رام کنه خفت و خاریه.

به خدامنم مجردم اصلاهاج وواج میمونم هیچوقت کاردرستی نمیدونم این جورتوصیه هارو....ببینیدطرف میگه من ا ...

بیشتر مواقع طرف شوهر نداه

تا بدونه زندگی چیه

اصلا من هیچوقت نمی تونم برای کسی نظر بدم

و اظهار نظرکن م

چه قبل طلاقم

چخ الان که ۲ ساله جدا شدم

برای هیچکس خدا نیاره 

مگر واقعا زندگی شو به هیچ وجه نخواد

ولاغیر

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اره واقعن یه خانمی تاپیک زده بود شوهرم طلاق میخواد گفته دوست ندارم ..منم گفتم ببین چرا اینجوری گفته بخاطر زندگیت تلاش کن نزار از هم بپاشه بلخره اولش میخواستت ک گرفتت..بقیه همه ریپلای زدن رو من ک علنن گفته دوست ندارم چه تلاشی بکنه 

🌷خدایا شکرت🌷
چندروزپیش یه خانم که طلاق گرفته بودباحال زارازخدامیخواست همسرش زن فعلیش روطلاق بده بااون ازدواج کنه ...

بعله کم نیست این موارد

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

طلاق که قبح نداره 

یه راه حل برای بهتر کردن کردن زندگی هایی هست که جای نلاش ندارن

اینو بگید که چرا یک انسان که شعور ازدواج داشته و ازدواج کرده بیاد برای طلاقش از مخاطب ناشناس حرف شنوی داشته باشه

بیکاز حق با شماست
اره دقیقا.حالا طلاق بگیره انگو حرف بیفته دنبالش یا مزاحمت براش به وجود بیاد یا بخاطر پول مجبور بشه ب ...

بخدا همینا ک نسخه میپیچن ی زن مطلقه تو فامیل باشه مگه میزارن بدبخت نفس بکشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
چندروزپیش یه خانم که طلاق گرفته بودباحال زارازخدامیخواست همسرش زن فعلیش روطلاق بده بااون ازدواج کنه ...

اره اکثر طلاقا سر لجولج بازیو غرور بیجاست.اگر دلیلای منطقی باشه که ماهم نگفتیم بدبختی بکشه.بعضیا بدون اینکه بپرسن قضیه چیه فقط میگن طلاق بامزه ها.

بخدا همینا ک نسخه میپیچن ی زن مطلقه تو فامیل باشه مگه میزارن بدبخت نفس بکشه

همونو بگووووووو

حالا همون زنه با شوهراشون دو کلمه حرف بزنه ۴۰ جور انگ میذارن سرش.

اره اکثر طلاقا سر لجولج بازیو غرور بیجاست.اگر دلیلای منطقی باشه که ماهم نگفتیم بدبختی بکشه.بعضیا بدو ...

ببینیداین مساله بایدجابیفته که آخرین راه طلاق هست همه راههاروبایدخانمهاوآقایون برن بعداگرحل نشدببینن چکاربایدکرد