2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تا کسی تاپیک میزنه از مشکلش میگه بهش میگن طلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست
طلاق که قبح نداره  یه راه حل برای بهتر کردن کردن زندگی هایی هست که جای نلاش ندارن اینو بگید ک ...

اتفاقا من میگم قبح داره.

طرف فک‌میکنه خیلی چیز عادیه و ممکنه بره برا طلاق یا فک میکنه حتما اوضاعش خیلی خیطه که میگن طلاق بگیر.

کسی که خودش تصمیم میگیره برا طلاق فرق داره با کسی که داره زندگیشو میکنه چن نفر میان بخاطر فلان مشکلش بهش میگن فقط طلاق

ینی دیدم که میگم.طرف میگه موقعیتشو ندارم میگن خب برو سرکار بعدش طلاق بگیر😑

ینی اگر شوهرای هممون بدونن نی نی سایت چی یاد زناشون میده عمرا بذارن بیایم😂

والا بخدا

اتفاقا من میگم قبح داره. طرف فک‌میکنه خیلی چیز عادیه و ممکنه بره برا طلاق یا فک میکنه حتما اوضاعش خ ...

چی بگم 

من هیچ وقت به آدم بی عرضه یا عاجز یا ضعیف نمیگم طلاق بگیر چون بعدا از عهده تصمیمش بر نمیاد

خیلی از این خانمهایی که طلاق میگیرن به بلوغ ازدواج نرسیدن 

برای همینم دهن بین هستن

اینجا هم که پره از کاربر جوگیر کم تجربه

بیکاز حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعن یه خانمی تاپیک زده بود شوهرم طلاق میخواد گفته دوست ندارم ..منم گفتم ببین چرا اینجوری گفته ...

اره طلاق بگیره بچش اواره بشه خودش نتونه پاشو کج بذاره دیگه همه خیالشون راحت میشه.

فقط جرات داری توی نی نی سایت بگو برا شوهرت لباس خوب بپوش و ارایش کن به خودت برس ینی میشورن پهنت میکنن که ادم چرا برا کسی دیگه خودشو خوشگل کنه.😕

خود درگیریه والا وگرنه چه عیبی داره برا قشنگ کردن زندگی این کارارو کنی؟لابد بداخلاقی کنی پاچه بگیری دستو صورتتو نشوری شوهره بخاطر خودت میخادت😑

چی بگم  من هیچ وقت به آدم بی عرضه یا عاجز یا ضعیف نمیگم طلاق بگیر چون بعدا از عهده تصمیمش بر ن ...

افرین همونو بگو.

بهترین کار اینه که اگه کسی دلش به طلاق نیست نیاد اینجا برا مشکلاتش راه حل بخاد چون اینجا فقط طلاق تجویز میشه😂

بیشتر مواقع طرف شوهر نداه تا بدونه زندگی چیه اصلا من هیچوقت نمی تونم برای کسی نظر بدم و اظهار نظر ...

افرین من میگم هرکس خودش میدونه زندگیش به ته خط رسیده طلاق بگیره لازم نکرده ماها بیایم بگیم طلاق بگیر.فقط اونجاش که طرف میگه موقعیت طلاق ندارم و بقیه اصرار دارن هرطور شده خودتو ازین لجنزار بکش بیرون انگار همه چیه زندگیه طرفو میدونن.با چارتا خط تاپیک که نمیشه گفت طلاق..

به خدامنم مجردم اصلاهاج وواج میمونم هیچوقت کاردرستی نمیدونم این جورتوصیه هارو....ببینیدطرف میگه من ا ...

😂😂😂😂 ارههههه مثلا همه شوهرا تو عصبانیت یه فحشایی میدن

طرف میگه شوهرم مثلا بهم گفته کصافط

میان زیر تاپیک مینوسن وااااای اگه من بودم سرشو میذاشتم سر سینش

یکی میگه فقط طلاق

یکی میگه روتون به رو هم باز شده فقط جداشو😂😂

ادم بخدا خندش میگیره

همونا تو خونشون کمترین فحششون ناموسیه

اره طلاق بگیره بچش اواره بشه خودش نتونه پاشو کج بذاره دیگه همه خیالشون راحت میشه. فقط جرات داری توی ...

اره دقیقن منم همیشه میگم درکو فهم خانوما بیشتر از اقایونه..بعضی وقتا واقعن یه توقع بی مربوط از اقایون دارن..مثلا تولدم فلان کارو نکرد..باوا شوهرت هر چقد کار میکنه هر چی داره مال تو دیگه ناراحتیشونو واقعن درک نمیکنم

🌷خدایا شکرت🌷
اره دقیقن منم همیشه میگم درکو فهم خانوما بیشتر از اقایونه..بعضی وقتا واقعن یه توقع بی مربوط از اقایو ...

افرین بعد ادم یه جاهایی ناراحته یه تاپیکی میزنه که اروم شه قشنگ ارامششو از بین میبرن بعضیا.

مردا تک بعدی ان ینی دلیل ناراحتی های مارو نمیدونن فقط بداخلاقی هامونو میتونن ببینن.ویژگیه جنسیتشونه.مثل اینه بگیم چرا مردا سیبیل دارن بابا خصوصیت مرده نمیتونه چن جا فکرش کار کنه.

همونو بگووووووو حالا همون زنه با شوهراشون دو کلمه حرف بزنه ۴۰ جور انگ میذارن سرش.

حالا نسخه طلاقو میشه تحمل کرد

میگن سقط کن بچه رو 

این بچه رو نیاری بهتره

یکی نیست بگه ب تو چ اخه

شدن خدا راجب مرگ و زندگی ی تفر حرف میزنن

یا مادره میگه اره شوهرم اینجوری بچم اینجوری میگن وا خدارو ببین ب کیا بچه داده

بخدا دلم میخواد ببینمشون با دندونام تیکه تیکه کنم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
حالا نسخه طلاقو میشه تحمل کرد میگن سقط کن بچه رو  این بچه رو نیاری بهتره یکی نیست بگه ب تو چ ...

اره افرین اینکه چجوری میتونن شب راحت بخابن ازینکه نسخه ی سقط رو میپیچن.

اونیکه باید سقط میشدخودشون بودن بااین عقلو هوششون.حتی بچه حرومزاده رو هم نمیگن سقط کن تا این حد گناهه.چون اون بچه که نمیدونه حلال زاده اس یا حرومزاده فقط داره تلاش میکنه زنده بمونه.خدا هدایتشون کنه فقط همین