2777
2789
عنوان

تهدید به پخش عکس خصوصی

522 بازدید | 67 پست

دوستان توروخدا راهنماییم کنید دارم سکته می‌کنم 

من به یه بی پدرمادری اعتماد کردم خریت کردم و عکس و فیلم نود بهش دادم که تو اونا اصلا چهرم معلوم نیس ولی اتاقم مشخصه و این کثافت وسط چت خودشو کشت که نود با چهره بده ولی من ندادم اینم دید من مقاومت می‌کنم بلد بود سکرت چت رو بپیچونه یهو سکرت چت رو آزاد کرد و تمام عکس و دوسه تا فیلمم رو سیو کرد بعد گفت حرومزاده یا عکس سینه با چهره میدی و یه اسکرین از فالوورام فرستاد و گفت یا همین الان عکساتو میفرستم واسه فالوورات  و ازت چت و صدای ضبط شده هم دارم منم شوکه شده بودم شروع کردم به فحش دادن و التماس کردن که توروخدا ابروم رو نبر بازم هرچی گفت نفرستادم بعد بچه ها فهمیدم یارو مریضه رابطه ارباب برده ای میخواست و چیزای خیلی بدی میخواست 

بعد که هرکاری کرد من بهش با چهره نفرستادم زنگ زد گفت من دروغ گفتم من نه ازت عکس دارم نه فیلم و صدای ضبط شده و اونجوری گفتم چون خیلی اذیتم کردی نفرستادی ولی دروغ میگه بچه ها سیو کرده حتی یکی از عکسارو زیر یه ثانیه تایم دار برام فرستاد بعدم گفت منو بلاک کن منم بلاکت می‌کنم منم التماس کردم دیگه سمتم نیاد ولی فرداش دیدم یکی با اکانت فیک پیام داده سلام خوبی؟منم فهمیدم اینه درجا بلاک کردم فرداش دوباره با یه اکانت دیگه اومد گفت فلانیم بلاک نکن بلاک کنی پاره ای منم گفتم تو که گفتی چیزی نداری ازم گفت دارم دروغ گفتم(میدونم واقعا داره) گفت یا چت میکنی و عکس میفرستی یا میفرستم واسه فالوورات منم گفتم مدرکت کو؟بفرس ببینم گفت میفرستم ولی بعد بلاکت می‌کنم گفتم چرا باید باهات چت کنم؟دیوانم مگه؟گفت چون مجبوری چاره دیگه ای نداری میفرستم واسه فالوورات منم گفتم ولم کن و اینا باز بلاکش کردم 

یه هفته گذشت و پیداش نبود بعد یه هفته پروف پیجم رو عوض کردم و یهو پس فرداش با یه پیج افتضاح برده ای اومد ریکوئست داد منم باز بلاک کردم حتی پیامم داده بود ولی چون رفته بود تو قسمت هیدن من ندیده بودم خداروشکر و بعد دوهفته متوجه شدم فردای همون روز که پیج بردش رو بلاک کردم باز اومد تو تل با یه اکانت دیگه گفت سلام خوبین؟دو دیقه نشد قبل اینکه اصن من ببینم خودش دوطرفه پاک کرد 

الان یک ماهونیم میگذره و پیداش نیس خداروشکر توروخدا راهنماییم کنید دارم سکته می‌کنم یارو مریضه کلا کارش همینه میترسم تو پیجم پست بزارم یا پروف عوض کنم دوباره پیداش شه اگه واقعا بفرسته به فالوورام چی؟هم عکس و هم چت و هم وویس عکس و دوتا فیلمم واقعا افتضاحه 

اتاقم معلومه فرم دست و ناخن و مو و …

دوس ندارم هی از پست گذاشتن و پروف گذاشتن بترسم و میترسم این ببینه مثل اوندفعه تحریک شه باز پیام بده یا واقعا بفرسته به فالوورام😭

خیلی طولانیه نخوندم

اما اولا عکس نود ندید اصلا

دوما اینا از ترس تو تغذیه میکنن من درک میکنم حستو اما بهش نشون نده که ترسیدی

اگه خانواده ات ازت حنایت میکنن بهشون بگو

و میتونی ازش شکایت کنی

🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مدرک خاصی فعلا ندارم بعد بفرسته و ابروم بره دیگه ابروی رفته رو چجور جمع کنم اخه

فتا شکایت کن تهدیداشو نگه دار و پرینت چت و تماسم نگه دار

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نمیخام نصیحتت کنم کاریه که شده ولی اینا میگن میفرستیم برای فلانی از این حرفا ولی نمیفرستن بگو ابروم ببری به فتا میرم میگم بهتره پیجت دلیت کنی یا شمارتو اگر داره چون اون همیشه پیگیرته مثلا بعد 3ماه پیداش میشه بهتره خودت راحت کنی ی پیج دیگه بزنی

خیلی طولانیه نخوندماما اولا عکس نود ندید اصلادوما اینا از ترس تو تغذیه میکنن من درک میکنم حستو اما ب ...

بخدا خریت کردم خودمم موندم تو کار خودم 

نه نمیتونم به خانواده بگم 

بعد مدرک ندارم همه چی تو سکرت چت بود از چی شکایت کنم؟

هنوز پخش هم که نکرده و امیدوارم نکنه 

اگه پست گذاشتم یا پروف عوض کردم و اومد پیام داد تهدیدش کنم که به فتا شکایت می‌کنم بیخیال میشه بنظرت؟

اخه مدرک خاصی فعلا ندارم بعد بفرسته و ابروم بره دیگه ابروی رفته رو چجور جمع کنم اخه

دیلیت اکانت اینیستاگرام کن که نتونه فالوراتو پیداکنه

چرا واقعا اینکار هارومیکنید ترک کنید توروخدا اینکارا خوبیت نداره 

به خاطر خودتون و عزتتون ...واقعامیگم خانم