2777
2789
عنوان

شیر خشک ببلاک یا آپتامیل

926 بازدید | 13 پست

خانماپسرم یک سال وچهار ماهشه  چند روزیه که داروخونه به داروخونه دنبال شیر خشک نان میگردیم پیدا نمیشه

خواستم شیرشو عوض کنم آپتامیل برای وزن دهی خوبه یا ببلاک 

به نظرتون کدومو بگیرم؟

خدایا شکرت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر دیگه میخوره؟؟ پسر من ببلاک ای ار میخوره به سختی هم گیر میاد اما بجز اون‌نمیخوره حتی ببلاک ساده نمیخوره چه برسه به یه مارک دیگه...وزنشم خوبه همیشه بالای خط نمودار هست و این ماه گذشته بهم گفتن اضافه وزن داره...البته غذای کمکی هم میدم من پسرم هشت ماهشه

عریزم بعد یکسال وزن دهی با شیر نیست روزی فقط یک یا دو وعده بدید بشتر از اون ضرره  اپتامیل هم ش ...

غذاخوردنش خوبه خداروشکر مرتب وعده هایه غذاییشو میخوره ولی میگم بدنش واکنش یهو نشون نده به عوض شدن شیر اونوقت لاغر بشه

خدایا شکرت  
شیر دیگه میخوره؟؟ پسر من ببلاک ای ار میخوره به سختی هم گیر میاد اما بجز اون‌نمیخوره حتی ببلاک ساده ن ...

اخه نان پیدا نمیشه منم میترسم شیرشو عوض کنم بدنش واکنش نشدن بده اونوقت لاغر شه

خدایا شکرت  
غذاخوردنش خوبه خداروشکر مرتب وعده هایه غذاییشو میخوره ولی میگم بدنش واکنش یهو نشون نده به عوض شدن شی ...

کلا شما هر وقت شیر بگیری چه الان چه دو سالگی بچه مقداری کاهش وزن پیدا میکنه به خاطر همین میگن روی دادن شیر خشک بعد یکسال حساب باز نکنید که وزندبده با غذا وزن بچه رو ببرید بالا🧡

اخه نان پیدا نمیشه منم میترسم شیرشو عوض کنم بدنش واکنش نشدن بده اونوقت لاغر شه

میگم چون از اول نان میخورده شاید شیرشو عوض کنید نخوره شیر جدید.... بنظرم برای این مشکلتون هم که میترسید لاغر بشه با دکتر حتما مشورت کنید