2777
2789
عنوان

شوهرای شمام دورهمی میرن؟🤔

644 بازدید | 40 پست

خانوما شوهراتون با دوستاشون یا فامیلاشون دورهمی میگیرن؟

خودتون چی دورهمی دوستانه دارید؟؟؟

.

من شوهرم هرازگاهی با دوستاش دورهم میشینن خوش میگذرونن به منم میگه توام بشین با دوستات خوش بگذرون

من مخالفش نیستم تو این شرایط حال و هواش عوض میشه انرژی میگیره ولی بهش حسودیم میشه چون خودم دوسه تا دوست دارم فقط اوناهم اصلا پایه نیستن چن بار خودم مهمونی دادم دعوتشون کردم اونا هیچی😐فامیل ام ندارم مثلا دخترخاله ای چیزی که دورهم باشیم،خیلی غصه میخورم الان کلی حوصلم سر رفته بیرونم نمیتونم برم چون دخترم ۳ماهشه رفلاکس داره همش بالامیاره دم به دیقه لباساشو خیس میکنه نمیشه رفت بیرون😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون چن نفرید چه کارایی میکنید؟

اکیپ دانشگاه‌مون 

دوستای مجردیم

جمع میشیم میریم خارج از شهر یا میریم رستوران و کافه 

یا میریم خونه یکیشون 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈