2777
2789

من روزی صدبار خونه رو مرتب میکنم و بچم دوباره ریخت و پاش میکنه،دلمم نمیاد تنبیهش کنم یا دعواش کنم هر چیم با خوبی میگم بازم کار خودشو انجام میده،مخصوصا واسه خوردن غذا کل خونه رو به گند می‌کشه اصلا سر سفره نمیشینه،شما چجوری با بچه هاتون رفتار میکنین ک ریختو پاش نمیکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه؟ پسر من ۲۱ ماهشه درکی از نکن نریز،دست نزن نداره من همش در حال جمع کردنم غذاشم میشینه پای کارتون میدم میخوره

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

هیچ جور. جز رشدشه ریخت و پاش اما از حدود ۵ سالگی باید کم کم نظم رو یاد بگیره. 

اخرش بزرگ میشن میرن تو اتاقشون بیرونم نمیان ما میمونیم و حسرت کوچیکیشون. حالا چند صباحی هم شلوغ کاری کنن.

اما برای غذا خوردن من روفرشی دارم حتما باید بشینن اونجا و بخورن

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

دخترم ۲۲ ماهه اس.خونه ی ما هم همین وضعیته.اسباب بازی هاش دائم پخشه وسط سالن.ولی به محض اینکه خوابید همه رو جمع و جور میکنم

ریخت و پاش هم موقع غذا نداره زیاد.چون رو صندلی غذاش میشینه

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️

کلا برای ۳ یال قید تمیزی خونه رو بزن. زیتدم مخمون دعوت نکن. تمام. بیخیال باید باسی برای ۳ سال. بعدش دسگه تا میتونی بشور و بساب . باید بیخیال باشی. گناه دارن بچه ها هی بگی نکن نکن نکن. بزرگ بشن میشه یه ادم بی اعتماد بنفس از همین نکن ها. ولش کن. ولش کن. ولش کن😁

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

دختر من تازه رفته تو 17 ماه

همین دو ساعت پیش باهمخونرو جارو زدیم

گازو کشیدم جلوش اینم دستمال میداددستم پشتشو تمیز کردم

گازو سینکمم هر شب تمیز میکنم

دیگ نمیشه دم ب دقیقه جاروزد من هفته ای یکبار جارومیزنم حتی اگر اشغال بریزه میذارم راحت باشه

غذا هم زیرش یچی میندازم میدم بخوره

چراحرص میخوری الکی بچست دیگ

دختر من ۱۱ ماه و ۱۵ روزشه

در همه کابینتارو با کاموا بستم بهم ک نتونه باز کنه فقط کابینتی ک قابلمه توشه باز گذاشتم ک بشینه بازی کنه چون وقتی میخوام ظرف بشورم ازم آویزون میشه و گریه میکنه

قبلا ک میخواس فقط بغلش کنم اصلا  نمیتونستم کاراما انجام بدم ولی الان بهتر شده خونمم تمیزه خداروشکر

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...