2777
2789

شوهر خوبی ندارم خانواده حمایتگری ام ندارم وضع مالی و فرهنگی خوبی ندارن 

شوهرمم بد دهن و بد بین و محدود کننده و بی رحمی به شدت ولخرخه اصلا اهل پس انداز نیست من شاید چند روزی به بار به 50 یا 100 تومن از حسابش بر دارم بعد سر چند وقت یه پارسیان 100 یا 200 سوتی بخرم برای آینده خودم و بچه ها چون اوضاع زندگیم زیاد خوب نیست و 3 تا بچه ام دارم فقط هدفم از پس انداز اینه که خدای نکرده اگه یه روز جدا شدیم با اون وام کرد بر نگردم خونه پدری ام چون اونا بشدت تعصبی و محدود کننده بیشتر و اصلاً مذهبی افراطی اند وضع مالی خوبی ام ندارن همش عذاب وجدان دارم حس بدی نسبت به خودم دارم احساس میکنم دزد شدم 

ولی اینم بگم ماهانه حقوق خوبی داره ولی اصلاً به هزار تومنم پس انداز نمیکنه هرچی حقوقش بیشتر بشه بیشتر خرج می‌کنه لطفاً نظرتون رو بگید اینم بگم پول رو خارج خونه یا برای خانواده ام خرج نمیکنم فقط یه کوچولو پس انداز برای خودم و بچه هام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شیر مادر حلالتره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

سلام عزیزم 

از مرجع تقلیدت بپرس

ولی من هم این کار رو میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12918445/گزیده-ی-مطالب-تاپیک-های-مدیریت-مخارج-و-درآمد-هاا-و-نحوه-ی-بهتر-پس-انداز-کردنشون?page=76

اینجا رو از اول شروع کن بخون

شمامجبوری دگه امانمیشه بگی خرج خونه وخریدابشمابسپاره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ممکنه لو بری ،داستان شه خرج بتراش،مثلا رفتی دکتر اگه ۵۰۰ شد بگو ۷۰۰ تومن شد یه تومن

آره اون کارم میکنم ولی چون 3 تا بچه دارم زیاد نمیتونم برم بیرون که ازش پول بگیرم بگم مثلاً برای فلان چیز می‌خوام خرید برم باهام میاد خدا کنه او نرم از این اخلاق ها داره به بار به کار رو بفهمه انجام دادی میگه تو همیشه اینجوری بودی از اول با اینکه 12 سال ازدواج کردیم من تازه چند وقته رفتارش رو میبینم میتونم بگم مجبور شدم