2777
2789
عنوان

آشپزی

395 بازدید | 34 پست

وقتی ماکارونی درست میکنید چی میزنین داخلش ،من خودم بجزرب وادویه سیب زمینی وسویا میزنم ،شماهم بگید ک ازاین ب بعدماکارونیام خوشمزه تربشه

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخکرده رب پیاز داغ فلفل دلمه قارچ اگه باشه ذرت نخود سبز سوسیس کلا همه چی توش میزنم جعفری هم باشه میزنم هرچی باشه میزنم مامان بزرگم گوجه هم میزنه خوب میشه 

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

[QUOTE=261218719]فلفل دلمه. سیر[/QUOTEاره فلفل دلمه قبلا میزدم خودم خیلی دوسدارم ولی خانوادم نه

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾

پیاز.گوشت چرخ‌کرده.فلفل دلمه.قارچ.دوتا گوجه رنده میکنم .رب.پودر سیر زردچوبه.پودر آویشن.مزه لازانیا میده.بعضی وقتا هم پنیر پیتزا میگیریم وقتی داریم میکشیم تو بشقاب لابه لاش  میریزم آب میشه خیلی خوشمزه میشه😋😋

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...

نخودفرنگی پخته شده 

قارچ

گوشت مرغ چرخ شده

گوشت گوسفندی چرخ شده

آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه 

رب فراوان

روغن

پیازداغ و سیر داغ 

هویج نگینی گاهی اوقات

فلفل دلمه ای گاهی اوقات

پیاز.گوشت چرخ‌کرده.قارچ.دوتا گوجه رنده میکنم .رب.پودر سیر زردچوبه.پودر آویشن.مزه لازانیا میده.بعضی و ...

نوش جان😁❤