2777
2789
عنوان

متهم به خیانت

461 بازدید | 38 پست
  • سلام من ی خانم ۲۱ ساله هستم حدودا دو ساله که ازدواج کردم ۱ماهه یش رفتم داروخانه کار کردم شوهرم گوشیم هک ورد دکتر داروخانه و بچه های اونجا خیلی بهم صمیمی رفتار میکردن ی ی روز شوهرم گفت دیگه نرو منم نرفتم دکتر بهم پیام میداد میگفت خیلی دلم برات تنگ شده و تنگ ترم میشه و جاهایی پیام داده بود دوست دارم اینم بگم سن دکتر زیاد بود من فکر میکردم از سره انسانیت هست شوهرم برام بپا گذاشته ی روز یکی از بچه های داروخانه هم که بارون شدید میومد منو با چتر رساند تا دمه مترو شوهرم دیده بود من قصد خیانت با شوهرم رو نداشتم و فکر میکردم اینا عادیه حتی با دخترکی دیگه ه، همینطور رفتار میشد اما شوهرم خیلی شکست و الان منو بخشیده تقریبا ولی شکستنش رو دیدم ... الان عذاب وجدان دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ثابت کرده هیچ وقت به هیچ جنس مزکری رو ندید چه جون باشه چه ۸۰ ساله 😐💔

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
وقتی میگی عذاب وجدان دارم یعنی قضیه بیشتر از این حرفهاست...دکتر هم‌گفت دلم تنگ شده باید میزدی دهنش

نه در همین حد بود که گفتم  از شکستن شوهرم عذاب وجدان دارم چیکار کنم؟ 

حق داره، اون دکتر نباید به شما اینجور پیام می‌داده، اگرم پیام می‌داده شما باید جوری جواب می‌دادیم که به خودش اجازه نده دیگه تکرار کنه، واینکه ما خودمون داروخانه داریم وهمسرم چنین رفتاری با پرسنل نداره واین رفتار دکتر غیر طبیعی بوده، واینکه شوهرت چطور اینقدر مشکوک بوده که گوشیت رو هک کرده 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
نه در همین حد بود که گفتم  از شکستن شوهرم عذاب وجدان دارم چیکار کنم؟

از اینجا به بعد جبران کن.در ضمن چرا باید به پا بذاره؟ بدبینه ؟ 

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
نه در همین حد بود که گفتم  از شکستن شوهرم عذاب وجدان دارم چیکار کنم؟

اگر واقعآ نیتی نداشتی و هز خامی بوده‌ همینکه به فکر غرور شوهرتی دمت گرم‌ کافي بهش بگو که چقدر ناراحتي از اينکه شکسته و بهش بگو کاری نکردم باورش و واقعآ تغيير بده که باورش شه تو خيانت نکردی 

حق داره، اون دکتر نباید به شما اینجور پیام می‌داده، اگرم پیام می‌داده شما باید جوری جواب می‌دادیم که ...

ی بار پیام داده بود دیده و اینکه منم جواب دادم منم دلم برای شما بچه تنگ میشه در کنارش خم هست یکی قلب های رنگی 

اگر واقعآ نیتی نداشتی و هز خامی بوده‌ همینکه به فکر غرور شوهرتی دمت گرم‌ کافي بهش بگو که چقدر ناراحت ...

واقعا نیست خیانت نداشتم داشتم فریب میخوردم شوهرم واقعا دوست دارم 

بهتره خودتو گول نزنی عزیزم. هیچ مردی از سر دلسوزی ب ی دختر نمیگه دلم تنگته. من بودم دیگ نمیرفتم سرکار... حالام ک شوهرت بخشیده سعی کن دلشو ب دست بیاری. رو گوشیت رمز نذار.بهش محبت و توجه کن . 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...