میخوام واسه دخترم که ۱۵ ماهشه حساب باز کنم پولاشو بریزم توش که خرج نکنیم چه بانکی بهتره سود دهیش؟چون هر ماه قراره یه مبلغی به پول اولیه اش اضافه کنیم میخوام سود روز شمار بیاد روش .بعد حساب و کارتش به اسم خودش میشه یا من؟چجوریه اطلاعات ندارم هنوز نرفتم بانک بپرسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرمم میگه همینو 😕شایدم این کارو کنم با پولی که فعلا داره الان ولی میخام در کل یه حساب و کارتی داشته باشه که هر ماه پول بریزیم یکم زیاد شه شاید بعدا هم باز طلا بگیرم
پول روز به روز بی ارزش میشه براش طلا بخر یه قلک بزار براش دوباره پولاش جمع شد برو براش طلا بخر بزرگ بشه طلا کلی رفته روش مثلا الان گرمی یک نیمه میبینی شده گرمی ۵ تومن این خوبه یا پولی که تو کارتو هیچ ارزشی اون موقعه نداره من برای دخترم همین کارو کردم دستشم نمیکنم چون خطره
اگه دوست داری بانک بزاری تاجمع بشه تو بانک شهر صندوف توسع صادرات ارمانی بزار سودش خوبه با گوشی تو حسابش پول میریزی با گوشی هم بر میداری نیاز به مراجعه به بانک نیست