2777
2789
عنوان

کفش آنلاین خریدید تا حالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3208 بازدید | 32 پست
نه هم برای خودم گرفتم هم پسرم  خوبی دی جی اینه که میشه پس داد اگر سایز اندازه نباشه

حالِ پس دادنم ندارم ینی انقد له ام من

فقط میخوام بگیرم بپوشم الان😂

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
آره. اگه برند درست و حسابی باشه راهنمای سایزش درسته. برندهای خارجی دقیقا درسته سایزبندیشون. اونا هم ...

دقیقا کفشهای خارجی همیشه دقیقه سایزش ...

یه زمانی راحت کلارکس و اکو میخریدم الان توان شو ندارم کفش خارجی🙂

همین نوین چرم و چرم مشهدم اشکم در میاد با قیمتاش

تبریز ارزونتره کفش چرم؟

چه خوووب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالِ پس دادنم ندارم ینی انقد له ام من فقط میخوام بگیرم بپوشم الان😂

الهی 

پس امیدوارم یک کفش شیک و سایز مناسب و قشنگ بخرید و جاهای خوب باهاش برید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا کفشهای خارجی همیشه دقیقه سایزش ... یه زمانی راحت کلارکس و اکو میخریدم الان توان شو ندارم کفش ...

آره. به شدت گرون شده. من خودمم بعد اونزمان دیگه نتونستم بخرم. الان حداقل اینایی که دارم شده بالای 3 تومن!

بله تبریز کفش چرم هم تنوع بالایی داره و هم قیمتاش خیلی مناسبتره. چون قطب تولید کفش تو ایرانه.

البته من یجورایی هم کارم چون به کفش ربط داره خیلی ارزونتر میتونم بخرم ازشون.

آره. به شدت گرون شده. من خودمم بعد اونزمان دیگه نتونستم بخرم. الان حداقل اینایی که دارم شده بالای 3 ...

ای واااای برا مام کفش بخرید 😍😍😍😂😂😂

بله تبریز از قدیم کفشهای دست دوز افسران ارتشی رو تولید میکرد ...پدرم همیشه تعریف میکنه.

اگه بیام تبریز از کجا باید برم کفش بخرم؟

کفشی که پسندیدم کامنتها نوشتن که یه سایز کوچیکتر بگیرید قالب ش بزرگه ... یه سایز کوچیک تر سفارش بدم ...

منم یه کفش شفارش دادم قالبش کوچک بود

سایزم نشد 

حوصله مرجوعم نداشتم، دادمش خواهرم

با اینکه عاشق خرید انلاینم اما واسه کفش و شلوار مجبورم حضوری بخرم

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

منم یه کفش شفارش دادم قالبش کوچک بود سایزم نشد  حوصله مرجوعم نداشتم، دادمش خواهرم با اینکه ع ...

نگووووووووو

سفارش دادم

خواهرم ندارم سایزش بخورههههه

ای واااای برا مام کفش بخرید 😍😍😍😂😂😂 بله تبریز از قدیم کفشهای دست دوز افسران ارتشی رو تولید میک ...

مشکلی نداره، اما اینجا همون مشکل سایزی که گفتم هستش دیگه. چون زیره هاشون فرق میکنه، هربار سایز هم یکم متفاوته. باید بپوشی تا ببینی سایزش خوبه واست...

تبریز مرکز چرمش سمت دارایی هستش. تو بازار بالاتر از دارایی، پاساژ چرم هم هستش، بازار حرم خانه هم هستش، تو بازار سنتی هم هستش. ولی خب یکم شاید گرونتر بدن و باید رو قیمتشون تخفیف بگیری... تو مراکز خرید و... خیلی گرونتر میدن. اینجایی که گفتم مرکزشه و مناسبتره.

الان تو تبریز میتونی بین 500 تا 1 تومن کفش تمام چرم خوب بگیری.

من ماه پیش چند جفت خریدم هر جفتش 350 تومن   بعضا هدیه هم میدن به واسطه کارم   

مشکلی نداره، اما اینجا همون مشکل سایزی که گفتم هستش دیگه. چون زیره هاشون فرق میکنه، هربار سایز هم یک ...

وای خوش به حالتون ...

حسودی م شد ...

من عاااااشق چرمم ...

ینی کیف و کفش غیر چرم اصلا بهم لذت نمیده

وای خوش به حالتون ... حسودی م شد ... من عاااااشق چرمم ... ینی کیف و کفش غیر چرم اصلا بهم لذت نمید ...

الهی عزیزم... ایشالا گذرت اینطرفا میافته و کلی کیف و کفش چرم خوشگل میخری.

آره منم چرم خیلی دوسدارم و خیلی برام راحته. تقریبا غیر چرم چیزی نمیپوشم. تو کیف هم چرم خیلی شیکه. پالتو و کاپشنش هم خیلی باحاله و دوسش دارم...

الهی عزیزم... ایشالا گذرت اینطرفا میافته و کلی کیف و کفش چرم خوشگل میخری. آره منم چرم خیلی دوسدارم ...

به به چه با سلیقه ...

منم بالاخره سفارشم ثبت کردمو برام اومد از سایزش راضی ام😍😍😍😍

اولین تجربه خرید انلاین کفش😍😍😍

به به چه با سلیقه ... منم بالاخره سفارشم ثبت کردمو برام اومد از سایزش راضی ام😍😍😍😍 اولین تجربه ...

بهبه مبارکت باشه عزیز دلم، امیدوارم به شادی و سلامت ازشون استفاده کنی.

کلا خرید آنلاین اگه به نحوه درستش انجام بشه خیلی خوبه.

بهبه مبارکت باشه عزیز دلم، امیدوارم به شادی و سلامت ازشون استفاده کنی. کلا خرید آنلاین اگه به نحوه ...

مرسی مهربون جان😍بله خیلی چسبید