2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشاسته درست ةن بهش بده بخوره  دستگاه بخور روشن كن بالا سرش  تا جايي كه ميتوني دارو نده ب ...

سعی میکنم دارو ندم ثبح نشاسته فرنی کردم دادم بعد اویشن دم کردم دادم و میخوام یکم دیگه دانه به دانه بهش بدم 

خدا جونم مراقب فرزندانم باش
نشاسته درست ةن بهش بده بخوره  دستگاه بخور روشن كن بالا سرش  تا جايي كه ميتوني دارو نده ب ...

داروهاکلاانگاراثرندارن بخدادوشب پیش تب داشت شربت استامینوفن دادم اصلانکرد،شربت سرفه قبلامیدادم سردوروزخوب میشدازپنجشنبه سرفه میکنه بازم اثرندارن

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌
سعی میکنم دارو ندم ثبح نشاسته فرنی کردم دادم بعد اویشن دم کردم دادم و میخوام یکم دیگه دانه به دانه ب ...

عشقم زيادم چيز ميز رو هم رو هم قاطي نكن بده 

همون نشاسته ي خالي درست كن چند باري بهش بده 

سينشو نرم ميكنه . 

اگر سنشم طوريه كه ميتونه بجوعه ٤ تخم خيس كن بده بخوره كه تخم به حتما داخلش باشه 

دم كن بده بخوره 

خدايا صلاحتو با حاجت دل من يه گره ي كور بزن ♥️

من خودم ب مدت دوسال سرفه داشتم مداوم شب و روز... ک علتش آلرژی بود همه راهکارای خونگی رو امتحان کردم فایده نداشت تا نرفتم متخصص مشکلم حل نشد با ی قرص و ی اسپری خوب خوب شدم الان شیش ماهه دیگ سرفه نمیکنم ب نظرم برید متخصص تا مشکلتون دایم و از ریشه حل شه راهکارای خونگی موقته اثرش

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪
داروهاکلاانگاراثرندارن بخدادوشب پیش تب داشت شربت استامینوفن دادم اصلانکرد،شربت سرفه قبلامیدادم سردور ...

بگردم 

بچه ها خيلي گناه دارن 

جيگرم كباب ميشه بچه ها مريض ميشن تا جايي كه ميتونين با روش هاي درست طبي درمانشون كني بچه ها گناه دارن از الان دارو بخورن 

خدايا صلاحتو با حاجت دل من يه گره ي كور بزن ♥️