2777
2789
عنوان

انقدر حالم بده که حتی نمیتونم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 22 پست
.. و من جای شما بودم ازینکار فروشنده راحت نمیگذشتم و سرجاش میشوندمش حق نداشت اینکارو کنه و بی احترا ...

یه لحظه هایی هست اصلا نمیدونی چی شده جی بهت گفتن باید چیکار کنی.داغون شدم

نمیدونم چرا اینجوریه انگاری بعضیا گنجشک روزی ان درحد بخور و نمیر میتونن در بیارن 

بنده خدا شوهرم خودش رو ب آب و آتیش میزنه اما فایده نداره ک نداره تازه امسال یه ریسک خیلی بزرگ کردن ک اونم وضعیت بازار بهم ریخت و..... فقط خدا خودش ب دادمون برسه

امروز صبح روم نشد بهش بگم پنیر نداریم الان موندم واسه پسرم لقمه با چی بزارم ببره مدرسه😢

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور باید انجامش بشم؟

ببینید دوماه پشت هم که 60 روز میشه هر روز روزی 400 بار این ذکرو بگین برای هر نیتی که مد نظرتونه و شک نکنید مطمعن باشید نتیجه میگیرین ذکرش یکم طولانیه ولی عادت که بکنید زود میگید میتونین در طول روز تقسیم بندی کنید و بگید من خودم دوبار تا حالا گفتم و نتیجه شو دیدم بلافاصله بعد تموم شدن متاسفانه دیگه قسمتم نشد بگم 

ممنونم عزیزم. دلم به حال بچه هام میسوزه. اونا چه کناهی دارم که گیر بدشانسی های ما افتادن

بله ما در قبال بچه هامون مسئوليم

شما تلاشتو كن حداقل پيش خودت سرافرازي كه من تلاش كردم.

يك بنده خدايي اظراف ما هست

با ندونم كاري خودشون زندگيشون بد شد.

ماشين زير پاشون هست (شوهرش ميره سركار ماشين اوي خونه است)گفتم برو راننده سرويس بچه ها شو

صبح و ظهره بقيه اش خونه اي پيش بجه هات..

يك جوري بهم غريد خشكم زد..اين ادم تلاششى نكرده

حق داره بحش بهش غر بزنه(كه ميزنه بچه ١٤ ساله وو فرستادن سركار)

💕

بایدحال فروشنده رومیگرفتی اجناسشم پس میدادی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم چرا اینجوریه انگاری بعضیا گنجشک روزی ان درحد بخور و نمیر میتونن در بیارن  بنده خدا شوه ...

واقعا. بخدا دست به هرکاری میزنیم میگیم خداروشکر دیگه قراره حداقل یه پله بریم بالا. دیگه درست ولی باز همون آش و همون کاسه

واقعا. بخدا دست به هرکاری میزنیم میگیم خداروشکر دیگه قراره حداقل یه پله بریم بالا. دیگه درست ولی باز ...

هی خواهر😢☹️🥺💔

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤