2777
2789

همسرم بیمارستان بستریه و تا چند ساعت دیگه عملش میکنن میخواستم ببینم عملش چطوره؟ سخته؟ بعدش مریض رو نگه میدارن یا مرخص میکنن؟؟؟ برش گردونیم تا چه مدت باید استراحت داشته باشه؟

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمله دیگه احتمالا ی شب نگه دارن اگه عملش باز باشه پنج شش سانت برش داره باید مراقبت کنه ولی درکل عمل سختی نیست 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

شوهر من پارسال عمل کرد. تا دوروز یکم اذیت میشه. براش پمپ درد بگیرین. یک شب هم بستری میشه ولی تو خونه حدود ده روز باید بخوابه و تا مدتی باید رعایت کنه چیز سنگین برنداره. البته شوهرم بعد یکسال گاهی جای عملش درد میگیره😣

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

تا یکی دو هفته جاش فقط درد میکنه و اینکه ی مدت باید رعایت کنن چیز سنگین بلند نکنن زودم مرخص میشه 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
مامان بزرگم هفته پیش عمل کرد ولی مرخص شد همون روز فک کنم تا ی عفتع مراقبت خوب میخاد

همون روز مرخص کردن مادربزرگ‌تون رو؟ یعنی ممکنه همسر منم امروز بعد عمل ترخیص شه؟ یا نگهش میدارن؟

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔
و اینکه بیهوش میکنن خطرناک نیس؟

فتق چیه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
همون روز مرخص کردن مادربزرگ‌تون رو؟ یعنی ممکنه همسر منم امروز بعد عمل ترخیص شه؟ یا نگهش میدارن؟

ممکنه بیمارستان فرق کنه یهو نگه دارن نمیدونم گلم

فک کنم از کمر بی حس میکنن 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
از کمر بیهوش میکنن

یعنی بی حس میکنن از کمر؟ آخه تو برگش نوشته بود بیهوشی؟