همسرم بیمارستان بستریه و تا چند ساعت دیگه عملش میکنن میخواستم ببینم عملش چطوره؟ سخته؟ بعدش مریض رو نگه میدارن یا مرخص میکنن؟؟؟ برش گردونیم تا چه مدت باید استراحت داشته باشه؟
چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه میزند و ماه فقط نگاه میکند فقط نگاه...💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من پارسال عمل کرد. تا دوروز یکم اذیت میشه. براش پمپ درد بگیرین. یک شب هم بستری میشه ولی تو خونه حدود ده روز باید بخوابه و تا مدتی باید رعایت کنه چیز سنگین برنداره. البته شوهرم بعد یکسال گاهی جای عملش درد میگیره😣
مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین