دو سه سال پیش بود همراه دوستم رفتم که اون بگیره چون تا حدودی تو خم و چم زندگی دوستم بودم انقد ...
🥺💔
سلام به آن غمی که گمان میبری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک چیزی بگم یادتون بمونه: «گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سَر خوش شانسی هستش» این رو بعدا متوجهاش میشیم.. . اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
دو سه سال پیش بود همراه دوستم رفتم که اون بگیره چون تا حدودی تو خم و چم زندگی دوستم بودم انقد ...
دوستتون در دسترس هست ازشون بپرسید شاید ایشون داشته باشه
سلام به آن غمی که گمان میبری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک چیزی بگم یادتون بمونه: «گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سَر خوش شانسی هستش» این رو بعدا متوجهاش میشیم.. . اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
نه خیلی ساله فوت شده میگفتن جنیا بهش زن دادن ولی خودش هیچوقت هیچی نمیگفت فقط همه میدونستن با جنیا ...
چه حیف
اره ،چون گفت از مجردی که بختت سیاه کرده یه نفر ک کلا ازدواج نکنی میگف که نمیدونم چی شده ک اصلا ازدواج کردی، بعد ازدواج هم دوتا طلسم کرده بودن، ک کار فامیلای شوهر بود
اره واقعا اما منظورم اینه واقعا وقتی قدرت داشته خب اذیتم میشده پول دریافت میکرد خیلیااا بلد نیستن کل ...
به بابام میگفته یا باید خودتو اذیت کنی یا بذاری اونا مردمو اذیت کنن ظاهرا برای هر کاری که میکنن تاوان میگیرن میگفته بقیه دعا نویسا میذارن آزار و اذیت جنا به کسی که مراجعه کرده برسه نه خودشون. به بابام گفته منو اسیر کردن گرفتارشونم
دوستتون در دسترس هست ازشون بپرسید شاید ایشون داشته باشه
یبار ازش پرسیدم گفت شمارشو ندارم و خونش هم جابجا کرده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عجیبه پیش هرکسی باطل میکنیم بعدی دوباره میگه قبلیه نتونسته کار کنه باطل نشده
دیگه بهتر شد زندگیم، حتی چند وقت پیش هم همینجوری گفتم کتاب باز کنن برام، دقیقا همون حرفایی ک چند سال پیش اون مرده گفته بود رو گفت بهم ولی اینم گفت ک نتونستن کاری از پیش ببرن فک کنم بخاطر همون چندسال پیش ک باطل کردن بخاطر همونه نتونستن موفق بشن