الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دعانویسا رو قبولشون ندارم اما فا ل تا روت و قهوه دوبار گرفتم درست دراومد
از کی گرفتی معرفی کن
سلام به آن غمی که گمان میبری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک چیزی بگم یادتون بمونه: «گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سَر خوش شانسی هستش» این رو بعدا متوجهاش میشیم.. . اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
مامان من ۷۵ سالهشه تا حالا نرفته مام پنج تا خواهریم اصلا نرفتیم. ولی یه آقای عجیب غریبی رفیق بابام بود و گاهی میومد خونهمون توی روستا یه بار وسط زمستون دو تا هلو از زیر عباش داده بود خواهرم که سه ساله بوده اصلا هم تو اون فصل تو روستا همچین چیزی نبوده و اونم چیزی همراهش نبوده، لقب یارو جنی بوده بعضیا میومدن اونجا ازش دعا میگرفتن.
چون تا حدودی تو خم و چم زندگی دوستم بودم انقدر صحیح گفت که منم راغب شدم بگیرم
ازش نه شماره دارم نه ادرس
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مامان من ۷۵ سالهشه تا حالا نرفته مام پنج تا خواهریم اصلا نرفتیم. ولی یه آقای عجیب غریبی رفیق ...
کسایی که میگرفتن راضی بودن ؟ میشه شماره ای چیزی اگه هست ازشون بدید
سلام به آن غمی که گمان میبری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک چیزی بگم یادتون بمونه: «گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سَر خوش شانسی هستش» این رو بعدا متوجهاش میشیم.. . اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜