2777
2789
عنوان

قرص خوردن قبل ازمایش کبد

396 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

وقتتون بخیر

من 3،4 روزی بود که سرما خورده بودم و دکنر دارو چند تا داده بود مث آموکسی ، استامینوفن و ... 

دیروز چون همسرم بود و من میتونستم برم آزمایش بدم ناشتا رفتم ازمایش دادم

بنظرتون با توجه به اینکه سه روز متوالی قرص خوردم قبلش ، ممکنه انزیم های کبد رو بالا نشون بده ؟ آیا به جواب آزمایش میشه اعتماد کرد؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

ممکنه تاثیر بذاره توو جواب انزیم های کبدی قبل ازمایش میتونستین ب نمونه گیر بگین

اصلا حواسم به این موضوع نبود   

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استامینوفن اگر دوزش خیلی بالا باشه انزیمای کبدی رو بالا پایین نشون میده 

ولی این استامینوفن عادی که شما خوردی بعید میدونم 

ولی باز از دکتر سونوگرافی و پزشک خودوون سوال کنید عزیزم

عزیزم من یه سوال ازتون پرسیده بودم قبلا ولی جواب ندادین 

گلم تو تایپیک ریزش مو که فکنم مال شیدی جان بود گفتی همکارت نخود و زرده تخم مرغ میزده موهاش پرپشت شده . سوالم اینه چندماه یا چندسال مرتب زده که موهاش پرپشت شده ؟؟؟؟ جلوهای موهاشم پرشده بود یا فقط پشتاش پر بود ضخیمم  شده ؟؟؟؟ ببخشید همکارتون پلی کیستیک نبوده یا ریزش موی هورمونی نداشته ؟؟؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد عزیزم ولی خیلی مهمه برام و مستاصلم 😔چندساله بخاطر پلی کیستیک ریزش داشتم کف سرم معلومه دیگه  اگه لطف کنی کامل جواب بدی خیلی ممنونت میشم و برات دعا میکنم