2777
2789
عنوان

کسی پیش دکتر نبی پور عمل بینی کرده

3109 بازدید | 13 پست

؟؟؟ میخوام برم پیشش واسه عمل بینی خودتون یا اطرافیانتون پیشش عمل کرده ؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

دهمین تاپیک عمل خوشبحالتون واقعا یکی ب منم پدل بدده

نمیشناسم

خوشبحالت 

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شهریاری 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
چقدره هزینه عملش

دماغ استخونی از ۱۸

دماغ گوشتی از ۲۲

ترمیم از ۲۵

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
رو دکتر خیلی حساس باش  اینجا هم نپرس برو مطب کاراشو ببین

اخه دو تا بچه کوچیک دارم نمیتوم برم مطب گردی فقط پیج دکترا رو میتون ببینم 😑

خودت عمل کزدی؟راضی بودی

۲سال عمل کردم ازوقتی بخیه هاروکشیدم فهمیدم سوراخ های بینیم یکی نیستن یکی صاف یکی افتاده 😑هنوز هم نرفتم سراغ دکتر 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
۲سال عمل کردم ازوقتی بخیه هاروکشیدم فهمیدم سوراخ های بینیم یکی نیستن یکی صاف یکی افتاده 😑هنوز هم نر ...

ای وای ‌ قبل از عمل از ادم تعهد میگیرن؟ینی الان دستت جایی بند نیس که شکایت کنی از دکتره ؟

ای وای ‌ قبل از عمل از ادم تعهد میگیرن؟ینی الان دستت جایی بند نیس که شکایت کنی از دکتره ؟

اصلاا پیشش نرفتم ک ببینه ۳تابچه تو دستم  خودمم حوصله ندارم ققط میخاستم کوچیک شع ک شد😂