مامان_دلسام مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 10 عنوان شیرخشک ببلاک کامفورت 4563 بازدید | 14 پست کسی به نوزادش شیر خشک ببلاک کامفورت میده ؟وزن دهیش خوبه یبوست نمی کنه میشه بگین چجور شیر خشکیه 1401/09/07 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنین_هاشمی عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 433 من دختر کولیک داشت ببلاک کامفورت دادم خیلی خوب بود واسش ولی خب وزن دهی بالایی نداشت
مامان_دلسام مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 10 من دختر کولیک داشت ببلاک کامفورت دادم خیلی خوب بود واسش ولی خب وزن دهی بالایی نداشت یبوست هم داشت منظورم اینه دستشوی هم نمیتونست برع؟
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12405 من ببلاک ال اف میدم بهش متوسط وزن دهی و داره نرمال بچه باید روزی ۲۵ تا ۳۰ گرم اضافه کنه دیگه بیشترش میشه چاقی •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نازنین_هاشمی عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 433 یبوست هم داشت منظورم اینه دستشوی هم نمیتونست برع؟ اره یبوست داشت الانم که نزدیک ۲ سالشه یبوست داره هنوزولی ببلاک کامفورت وقتی نوزاد بود میدادم خیلی شبا راحت میخوابید
مامان_دلسام مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 10 اره یبوست داشت الانم که نزدیک ۲ سالشه یبوست داره هنوز ولی ببلاک کامفورت وقتی نوزاد بود میدادم خیلی ... ببلاک فرقی تو یبوستش کرد؟
مامان_دلسام مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 10 اره یکم من دخترم ۲۶ روزه است هم شیر خودمو میدم هم روزی ۵ وعده شیر خشک یبوست شده واسه همین شیر خشک ببلاک کامفورت گرفتم واس همین میپرسم
نازنین_هاشمی عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 433 من دخترم ۲۶ روزه است هم شیر خودمو میدم هم روزی ۵ وعده شیر خشک یبوست شده واسه همین شیر خشک ببلاک کامف ... منم هردوتارو میخورد ولی طبق نظر دکترش شیر عوض کناما ببلاک کامفورت شیر سبک و خوبیهبه دکترش بگو بهش قطره میده
مامان_دلسام مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 10 منم هردوتارو میخورد ولی طبق نظر دکترش شیر عوض کن اما ببلاک کامفورت شیر سبک و خوبیه به دکترش بگو به ... بردم دکتر هیچی نداد فقط گفت شیر خشک عوض کن
آیینه_آبی عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 1346 من دختر کولیک داشت ببلاک کامفورت دادم خیلی خوب بود واسش ولی خب وزن دهی بالایی نداشت عزمزم شما با تجویز دکتر دادین این شیر خشکو؟؟پسر من آپتامیل میخورد چون خیلی زور میزد و گریه میکرد دکتر براش بیومیل پلاس نوشت سه روزه اینو میدم معذرت میخام مدفوعش خیلی خیلی سفت شده و اصلا کم شده
مامان_دلسام مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 10 عزمزم شما با تجویز دکتر دادین این شیر خشکو؟؟ پسر من آپتامیل میخورد چون خیلی زور میزد و گریه میکرد ... اره عزیزم دکتر گفت از وقتی اون شیر خشک دادم راحت مدفوع می کنه
mmahlaaa عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1042 اره عزیزم دکتر گفت از وقتی اون شیر خشک دادم راحت مدفوع می کنه سلام عزیزم وزن دهی شیرخشک ببلاک کامفورت چطور بود؟