2777
2789
عنوان

کراتینه کردن مو ، تجربه ای دارید؟

584 بازدید | 12 پست

خیلی آسیب میزنه؟ و اینکه دقیقا چطوری انجام میشه ؟

آرایشگاه خوب هم اگر میشناسید بگید (واقعا خوب باشه نه اینکه الکی معروف شده باشه ، چون معروفا رو هم دیدم چقدر گند میزنن رو مو و..🤦🏻‍♀️🥺)

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم از قبل ریزش و موخوره شدید داشتم

کراتین کردم خوشگل شده

ولی همچنان ریزش و موخوره دارم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

هرکاری کنی ریزش داره ببین وقتی مو از ریشه جدا میشه و میاد پایین دیگه مرده پس هرکاری کنی احیا نمیشه اینا همش چرت و بازارگرمی هست

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

امروز آرایشگاه بودم در موردش پرسیدم بهم گفت

؛ ببین قاعدتا باید بگم خوبه من از پول بدم نمیاد ولی اصلاااا اینکار انجام نده ریزش موی وشتناااک میگیری

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 

اگر موهات موخوره داره اول موخوره گیری کن چون مواد به موهات نمی گیره وچون باید بعد کراتین بعد از حمام سشوار کنی اگه موخوره داشته باشه بدترم میشه ،من ریزش اصلا نداشتم ولی چون موهام پر هست پشت موهامو و نمیتونم خوب خشک کنم،کلا کراتین یه دردسر خشک کردنش موداره موقع خشک کردن،یه مشکلش شامپو هاشه خیلی هزینه بر هست من راضی نبودم موهام از باد سشوار داغون شد

ببین حتما حتما برو مرکز تخصصیش من میرم عالیع  یبار آرایشگاه معمولی رفتم خراب کرد

کجاست عزیزم؟ من تهرانم اگر تهران هست ادرس بده بهم😁❣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم