2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها طلای خام منظورتون همون طلای اب شده است؟یا این فرق میکنه

چون طلای اب شده اصلا مطمئن نیست کلی ناخالصی داره و عیارش دقیقا مشخص نیست و هرجایی هم از ادم نمیخرنش

جدیدا شنیدم حتی میگن خرید و فروشش ممنوع شده و فقط هم تو ایران تا حالا همچین چیزی بوده

از نظر بین المللی ارزشی نداره

طلای اب شده نخرید

دست دوم هم فقط از اشناهاتون بخرید

شمش های گرمی هم اجرتشون از طلای نو بیشتره و ارزش خرید ندارن

{ خانم هستم }
من زیاد دنبال ب روز بودنش نیستم بیشتر کیفیتش مدنظرمه

اخه کیفیت و بروز بودن با هم رابطه مستقیم دارن

گوشی قدیمی پردازنده شم قدیمیه و قطعا کیفیتشم کمتر از پردازنده جدیدتر و قوی تره

{ خانم هستم }
ظلا شکسته از کجا میخری که مطمعن باشی؟

یه طلا فروش هست تو شهریار کرج مطمینم ازش،النگو میخرم نوشته توشم نگاه میکنم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
متشکرم  من امروز ۳۴ گرم از دوستم خریدم ۱۵۱۲ بقیه طلاهاشم داد طلافروشی خیلی کمتر ازین

باید به قیمتی که طلافروشی ازش میخرید به شما میداد یعنی قیمت میکرد بعد شما پولو بهش میدادید ، طلا فروش هم خیلی کمتر از اون البته برنمیداشت ،بیست الی سی هزار کمتر برمیدارن،حالا طلاهای خوشگل و قابل استفاده هستن ؟اخه آدم پول داشتنی کسی طلا نمیفروشه پول نداری میفروشن 😐

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
باید به قیمتی که طلافروشی ازش میخرید به شما میداد یعنی قیمت میکرد بعد شما پولو بهش میدادید ، طلا فرو ...

برا خرید خونه فروختن 

عالین خیلی خوشگل و نو هستن طلاهاش 

دستبند و انگشتر ست و زنجیر 

طلافروشی هم همون ۲۰-۳۰ تومن کمتر برداشت 

النگوهاش که شکسته و خراب بودن و طلاهای خرابشو طلافروش برداشت

نه عزیزم اینقدر کم نمیکنن موقع فروش ،خودم ه بارها فروختم اونم بیست سی هزار زیر تابلو میخرن ،اخه طلای ...

نه مثال زدم😂😂ارقام مثالی بود

عا دقیقا اشتباه همینه شما نباید شمشو بگیری 

ببین شما خورد خورد مثلا یه بار یه تومن یه بار دوتمن و...میدی طلافروش برات سایتی خرید میکنه واین توهمه طلافروشیا معتبره نهایت ۱۵ گرم شد شمشتو میتونی بگیری با فاکتور میتونیم نگیری بزار تو سایت بمونه هر وقتم خواستی بفروشیش

آدمی آه است و دَم
ولی در کل خریدشون ریسکه  مخصوصا اینکه هرسال پردازنده گوشیا خیلی قوی تر میشه حیفه ادم گوشی قدیم ...

پردازنده که زیاد تغییری نمیکنه ببینی چنننددد سری بگزره تا یه پردازنده خفن بیاد 

اندورید هم که مدام بروز میشه

به هر حال هر گوشی جدیدم خوب نیس 

آدمی آه است و دَم
یه گوشواره سبک حدوده دوگرم  یا کمی بیشتر رو چقدر ازم میخرن؟

دقیقشو نمیدونم بستگی داره

بهتترین کار موقع فروش زلا اینه بگیر ریز حسابو براتون بنویسه

اینکه چقد پول خود طلا جقد مزد ساختو...

آدمی آه است و دَم